MANİSA SPORUNA 7 MİLYON TL BÜTÇE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2012 - 18:39, Güncelleme: 01.02.2012 - 18:39
 

MANİSA SPORUNA 7 MİLYON TL BÜTÇE

Stadyum tribün altı bakım onarım için 75 Bin TL, Spor salonu için 250 Bin TL, İl Özel İdaresine Atatürk Spor kompleksine yüzme havuzu yapılması amacıyla 400 Bin TL, Kırkağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Yurdu için 4 Milyon 400 Bin TL, Turgutlu Gençlik merkezi için Bir Milyon TL olmak üzere Manisa sporuna bu yıl toplam 7 Milyon 25 Bin TL gibi dev bir bütçe aktarıldı
 Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı kuruluşlar baz alındığında Manisa’ya 2011 yılında toplam 7 Milyon 25 Bin TL’lık bütçe aktarıldığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ “Gençliğe ve spora önem veriyoruz. Sadece Manisa değil Türkiye’nin en ücra köşesine kadar iktidarımızın gençlik ve spor için yaptıkları ortadadır. Biz gençliğimize güveniyoruz ve lider ülke Türkiye olma yolunda önemli adımlar atıyoruz” dedi. Özdağ açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Manisa ilimize 2011 yılında Stadyum tribün altı bakım onarım için 75 Bin TL, Spor salonu için 250 Bin TL, İl Özel İdaresine Atatürk Spor kompleksine yüzme havuzu yapılması amacıyla 400 Bin TL, Kırkağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Yurdu için 4 Milyon 400 Bin TL, Turgutlu Gençlik merkezi için Bir Milyon TL olmak üzere Manisa’ya toplam Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kuruluşlar baz alındığında 7 Milyon 25 Bin TL’lık ödenek aktarılmıştır. Bu gösteriyor ki gençliğe ve spora önem veriyoruz. Gençliğin barınmasına, gençliğin sağlıklı kalmasına gençliğin spor yapabilmesine, gençliğin spor yaparak Betebet sağlıklı kalmasının yanı sıra sosyal barışa katkıda bulunmasına üzerimize hangi görevler düşüyorsa yapıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin barınma ve beslenmeyle ilgili olarak çalışmalarda bulunuyor ve gayret gösteriyoruz. Kırkağaç’ta, Turgutlu’da, Merkez’de ve diğer ilçelerimizde yaptığımız yatırım ve katkılar ortada bunlar iktidarımızın başarısının ürünleridir” “İstenilenden daha fazlasını yapacağız” 2011 yılında iktidar partisi olarak Gençlik ve Spora bu ödeneği çıkardıklarını 2012 Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kuruluşlarca kendilerinden istenen neyse daha fazlasını yapacaklarını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ “AK Parti’nin yaptıkları ortadadır ve iktidarımız Türk milletinin daha refah, daha çağdaş, daha özgür, daha sağlıklı yaşaması için her türlü çabayı her zaman göstermeye hazırdır. Manisa’ya bu yatırımlar gerçekleşirken 12 Haziran 2011 Haziran ayından önce görevini başarıyla yürüten eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Nafiz Özak’a ve Şu an ki Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüz Sayın Hasan Albay’a, Gençlik ve Spor Müdürlerimize, müsteşar ve bürokratlarına gösterdikleri başarılı çalışmaları ve sundukları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Stadyum tribün altı bakım onarım için 75 Bin TL, Spor salonu için 250 Bin TL, İl Özel İdaresine Atatürk Spor kompleksine yüzme havuzu yapılması amacıyla 400 Bin TL, Kırkağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Yurdu için 4 Milyon 400 Bin TL, Turgutlu Gençlik merkezi için Bir Milyon TL olmak üzere Manisa sporuna bu yıl toplam 7 Milyon 25 Bin TL gibi dev bir bütçe aktarıldı
 Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı kuruluşlar baz alındığında Manisa’ya 2011 yılında toplam 7 Milyon 25 Bin TL’lık bütçe aktarıldığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ “Gençliğe ve spora önem veriyoruz. Sadece Manisa değil Türkiye’nin en ücra köşesine kadar iktidarımızın gençlik ve spor için yaptıkları ortadadır. Biz gençliğimize güveniyoruz ve lider ülke Türkiye olma yolunda önemli adımlar atıyoruz” dedi. Özdağ açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Manisa ilimize 2011 yılında Stadyum tribün altı bakım onarım için 75 Bin TL, Spor salonu için 250 Bin TL, İl Özel İdaresine Atatürk Spor kompleksine yüzme havuzu yapılması amacıyla 400 Bin TL, Kırkağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Yurdu için 4 Milyon 400 Bin TL, Turgutlu Gençlik merkezi için Bir Milyon TL olmak üzere Manisa’ya toplam Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kuruluşlar baz alındığında 7 Milyon 25 Bin TL’lık ödenek aktarılmıştır. Bu gösteriyor ki gençliğe ve spora önem veriyoruz. Gençliğin barınmasına, gençliğin sağlıklı kalmasına gençliğin spor yapabilmesine, gençliğin spor yaparak Betebet sağlıklı kalmasının yanı sıra sosyal barışa katkıda bulunmasına üzerimize hangi görevler düşüyorsa yapıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin barınma ve beslenmeyle ilgili olarak çalışmalarda bulunuyor ve gayret gösteriyoruz. Kırkağaç’ta, Turgutlu’da, Merkez’de ve diğer ilçelerimizde yaptığımız yatırım ve katkılar ortada bunlar iktidarımızın başarısının ürünleridir”

“İstenilenden daha fazlasını yapacağız”

2011 yılında iktidar partisi olarak Gençlik ve Spora bu ödeneği çıkardıklarını 2012 Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kuruluşlarca kendilerinden istenen neyse daha fazlasını yapacaklarını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ “AK Parti’nin yaptıkları ortadadır ve iktidarımız Türk milletinin daha refah, daha çağdaş, daha özgür, daha sağlıklı yaşaması için her türlü çabayı her zaman göstermeye hazırdır. Manisa’ya bu yatırımlar gerçekleşirken 12 Haziran 2011 Haziran ayından önce görevini başarıyla yürüten eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Nafiz Özak’a ve Şu an ki Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüz Sayın Hasan Albay’a, Gençlik ve Spor Müdürlerimize, müsteşar ve bürokratlarına gösterdikleri başarılı çalışmaları ve sundukları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.