MANİSA TEMSİLCİLERİNDEN KIRAN KIRANA MÜCADELE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 16:11, Güncelleme: 03.12.2016 - 16:11
 

MANİSA TEMSİLCİLERİNDEN KIRAN KIRANA MÜCADELE

 Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu 10. hafta karşılaşmasında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'na 3-2 mağlup oldu.
Salihli Belediye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile voleybol severler izledi. Maça iyi başlayan Salihli Belediyespor 1. seti 25-20 üstünlükle tamamladı ve setin sonucunu belirledi. 1-0, 2. ve 3. sette toparlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2. seti 15-25 ve 3. seti 21-25 kazanınca maçta 2-1 öne geçti. 4. sete hızlı başlayan Salihli Belediyespor 25-20 seti alarak maçı 2-2’ye getirdi ve maçı Tie-break setine taşıdı. Tie-break setin de toparlanan Büyükşehrin Sultanları, uzatma setini 15-7, maçı da 3-2 kazanan taraf oldu. Öte yandan Salihli Belediyespor’un yeni transferleri Olga Geyko ve Aslı Köprülü, Manisa Büyükşehir maçında kadrodaki yerini aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 10’a yükseltti.  
 Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu 10. hafta karşılaşmasında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'na 3-2 mağlup oldu.
Salihli Belediye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile voleybol severler izledi. Maça iyi başlayan Salihli Belediyespor 1. seti 25-20 üstünlükle tamamladı ve setin sonucunu belirledi. 1-0, 2. ve 3. sette toparlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2. seti 15-25 ve 3. seti 21-25 kazanınca maçta 2-1 öne geçti. 4. sete hızlı başlayan Salihli Belediyespor 25-20 seti alarak maçı 2-2’ye getirdi ve maçı Tie-break setine taşıdı. Tie-break setin de toparlanan Büyükşehrin Sultanları, uzatma setini 15-7, maçı da 3-2 kazanan taraf oldu.
Öte yandan Salihli Belediyespor’un yeni transferleri Olga Geyko ve Aslı Köprülü, Manisa Büyükşehir maçında kadrodaki yerini aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 10’a yükseltti.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.