MANİSA TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN FATİH TEKKE’YE ZİYARET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2017 - 20:00, Güncelleme: 15.10.2017 - 20:00
 

MANİSA TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN FATİH TEKKE’YE ZİYARET

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, dernek yönetimi ve üyeleri TFF 1. Lig’in 8. haftasında Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde; Teknik Direktör Fatih Tekke ve takımı ziyaret etti.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yapılan ziyarette Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Teknik Direktör Fatih Tekke’ye yeni görevinde, takıma da ligde başarılar dileyerek, “Manisa’da yaşayan Trabzonlular olarak her zaman yanında olduğumuz Grandmedical Manisasporumuz da Fatih hocamızın göreve başlaması bizleri çok sevindirdi. Grandmedical Manisaspor’un Fatih hocayla ile birlikte ligde başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz” diye konuştu.      Teknik Direktör Fatih Tekke ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Manisa çok güzel bir şehir ve bu şehirde Trabzonlulara karşı bir teveccüh var. Buraya, bu şehre katkı sağlamak en büyük temennimiz. Çok çalışmamız lazım. Takımımızda bir coşku var, birliktelik var inşallah bunu ilk maçımızda galibiyetle perçinleriz. Ama futbolun da gerçekleri var ve bizde kapasitemizi olabildiğince zorlayacağız. Kimsenin elinde sihirli değnek yok ama hangi şartlarda olursa olsun başarısızlığı hazmeden bir yapımız da yok. Doku uyuşması tutarsa, çalışırsak, Allah’da nasip ederse neden olmasın?” diye konuştu. Ziyarette dernek üyeleri futbolculara başarılar dileyerek, çiçek de takdim etti.      
Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, dernek yönetimi ve üyeleri TFF 1. Lig’in 8. haftasında Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde; Teknik Direktör Fatih Tekke ve takımı ziyaret etti.




Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yapılan ziyarette Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Teknik Direktör Fatih Tekke’ye yeni görevinde, takıma da ligde başarılar dileyerek, “Manisa’da yaşayan Trabzonlular olarak her zaman yanında olduğumuz Grandmedical Manisasporumuz da Fatih hocamızın göreve başlaması bizleri çok sevindirdi. Grandmedical Manisaspor’un Fatih hocayla ile birlikte ligde başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz” diye konuştu.   


 
Teknik Direktör Fatih Tekke ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Manisa çok güzel bir şehir ve bu şehirde Trabzonlulara karşı bir teveccüh var. Buraya, bu şehre katkı sağlamak en büyük temennimiz. Çok çalışmamız lazım. Takımımızda bir coşku var, birliktelik var inşallah bunu ilk maçımızda galibiyetle perçinleriz. Ama futbolun da gerçekleri var ve bizde kapasitemizi olabildiğince zorlayacağız. Kimsenin elinde sihirli değnek yok ama hangi şartlarda olursa olsun başarısızlığı hazmeden bir yapımız da yok. Doku uyuşması tutarsa, çalışırsak, Allah’da nasip ederse neden olmasın?” diye konuştu. Ziyarette dernek üyeleri futbolculara başarılar dileyerek, çiçek de takdim etti.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.