MANİSA’DA HENTBOL HEYECANI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2016 - 09:58, Güncelleme: 28.04.2016 - 09:58
 

MANİSA’DA HENTBOL HEYECANI

Okullar Arası Küçük Kızlar ve Erkekler Hentbol Yarı Final Müsabakaları, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde başladı.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen müsabakalar kapsamında ilk maçlar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Yarı final müsabakalarına 224 sporcu katıldı. 8 erkek ve 8 kız takımın kendi kategorilerinde yarıştığı turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. Zonguldak, Ankara, Tokat, Bursa, Uşak, K.K.T.C, Denizli ve Düzce’den katılan takımlar küçük erkekler kategorisinde ter döktü. İzmir, Antalya, Muğla, Tokat, Uşak, Zonguldak, K.K.T.C ve Denizli’yi temsil eden takımlar ise Küçük kızlar kategorisinde mücadele etti. Yarı finalde derece elde eden takımlar, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
Okullar Arası Küçük Kızlar ve Erkekler Hentbol Yarı Final Müsabakaları, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde başladı.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen müsabakalar kapsamında ilk maçlar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Yarı final müsabakalarına 224 sporcu katıldı. 8 erkek ve 8 kız takımın kendi kategorilerinde yarıştığı turnuva büyük çekişmeye sahne oldu.

Zonguldak, Ankara, Tokat, Bursa, Uşak, K.K.T.C, Denizli ve Düzce’den katılan takımlar küçük erkekler kategorisinde ter döktü. İzmir, Antalya, Muğla, Tokat, Uşak, Zonguldak, K.K.T.C ve Denizli’yi temsil eden takımlar ise Küçük kızlar kategorisinde mücadele etti.

Yarı finalde derece elde eden takımlar, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.