MANİSA’DAN ÇANAKKALE’YE MOSTEM FARKI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2017 - 12:12, Güncelleme: 13.05.2017 - 12:12
 

MANİSA’DAN ÇANAKKALE’YE MOSTEM FARKI!

Manisa’da ilk defa gerçekleştirilen Okullar Arası Bisiklet Şampiyonası’nda Genç Erkekler B Kategorisi’nde 1. Olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bisiklet Takımı, Çanakkale’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dişli rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.
Kendi aralarında kurdukları sağlam takım arkadaşlığı ile başarılarını arttırmaya devam eden MOSTEM Bisiklet Takımı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı gururlandırdı. Çanakkale’de Gençler B Kategorisinde zamana karşı yarışan MOSTEM Bisiklet Takımı öğrencileri Yiğit Balkanlı, Enes Çalışkan, Enes Furkan Çiftçi, Yılmaz Özgüç ve Cemil Anıl Sümer Türkiye 3. Olurken; yine katıldıkları yol yarışında Türkiye 4.lüğünü kazandılar.   “GİRİŞ YAPAR YAPMAZ PARKURU TANIMAK İSTEDİK” Çanakkale’de kalacağımız otele giriş yapar yapmaz yarışmalara odaklandık ve hemen çalışmalara başladık diyen MOSTEM bisiklet takımı sporcusu Yiğit Balkanlı; “Açıkca söylemek gerekirse organizasyon biraz kötüydü. Biz de ilk defa böyle büyük çapta bir organizasyona katıldık, çok heyecanlıydık. Yarış öncesi takım olarak yarışacağımız alanı tanımak için otele giriş yaptıktan sonra hemen çalışmalara başladık. Takımlar yanlarında ısınmaları için kullanılan tranier aletlerini kurmuşlardı ama biz hem Çanakkale’yi görmek hem de ısınmak için parkurda kendi bisikletlerimizi sürmek istedik.”   “3. OLDUĞUMUZU ÖBÜR GÜN ÖĞRENDİK” Dediğim gibi organizasyon kötüydü, yarışlar çok uzun sürdü çok kalabalıktı diyerek sözlerine devam eden Balkanlı; “Zamana karşı yarışta 1’er dakika arayla yarışmaya başladık. 4 kilometre gidiş, 4 kilometre dönüş 8 kilometrelik büyük bir efor sarf ettik. Diğer takımların yarışlarını beklerken karnımız acıktı. Organizasyonda hiç yemek olmadığı için ve sonuçlar çok geç saate kalacağı için otele döndük. Sonuçları bir gün sonra yol yarışması için gittiğimiz de öğrendik. 3. Olmamız bizi inanılmaz motive etti. Çok fazla milli sporcu vardı ve rakiplerimizin altında inanılmaz güçlü bisikletler vardı. Güne güzel haberle başlamıştık.”   “1 SANİYE 40 SALİSE İLE KAÇIRDIK” Türkiye Şampiyonası’nın 2. Gününde de heyecanın çok yüksek seviye de olduğunu belirten Balkanlı; “3. Olduğumuzu öğrendikten sonra yol kategorisinde derece almadan dönmeyi hayal bile etmedik. Çok inandık. Biz 4. Olduk ve 3. Olan takım ile aramızda sadece 1 saniye 40 salise vardı. 3.lüğü bu kadar az bir zaman zarfında kaçırdık ama yine de mutluyuz ve gururluyuz. Bize destek olan okulumuz MOSTEM’e ve Manisa Sanayi Organize Bölgesi Müdürlüğü’ne takım arkadaşlarım ve kendim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.     ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Bisiklet Takımı öğrencilerinin ve antrenörlerinin Çanakkale’de elde ettiği başarı ile çok mutlu olduklarını belirtenMOSTEM Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı; “Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak mesleki ve teknik donanımlarla yetiştirdiğimiz gençlerimiz, spordaki başarılarıyla da bizleri gururlandırmaktadır. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz  Abdül Bodur, Serdar Yercan ve  eşliğinde emek harcayan öğrencilerimizi yürekten kutlarız” dedi.    
Manisa’da ilk defa gerçekleştirilen Okullar Arası Bisiklet Şampiyonası’nda Genç Erkekler B Kategorisi’nde 1. Olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bisiklet Takımı, Çanakkale’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dişli rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.
Kendi aralarında kurdukları sağlam takım arkadaşlığı ile başarılarını arttırmaya devam eden MOSTEM Bisiklet Takımı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı gururlandırdı. Çanakkale’de Gençler B Kategorisinde zamana karşı yarışan MOSTEM Bisiklet Takımı öğrencileri Yiğit Balkanlı, Enes Çalışkan, Enes Furkan Çiftçi, Yılmaz Özgüç ve Cemil Anıl Sümer Türkiye 3. Olurken; yine katıldıkları yol yarışında Türkiye 4.lüğünü kazandılar.
 
“GİRİŞ YAPAR YAPMAZ PARKURU TANIMAK İSTEDİK”
Çanakkale’de kalacağımız otele giriş yapar yapmaz yarışmalara odaklandık ve hemen çalışmalara başladık diyen MOSTEM bisiklet takımı sporcusu Yiğit Balkanlı; “Açıkca söylemek gerekirse organizasyon biraz kötüydü. Biz de ilk defa böyle büyük çapta bir organizasyona katıldık, çok heyecanlıydık. Yarış öncesi takım olarak yarışacağımız alanı tanımak için otele giriş yaptıktan sonra hemen çalışmalara başladık. Takımlar yanlarında ısınmaları için kullanılan tranier aletlerini kurmuşlardı ama biz hem Çanakkale’yi görmek hem de ısınmak için parkurda kendi bisikletlerimizi sürmek istedik.”


 
“3. OLDUĞUMUZU ÖBÜR GÜN ÖĞRENDİK”
Dediğim gibi organizasyon kötüydü, yarışlar çok uzun sürdü çok kalabalıktı diyerek sözlerine devam eden Balkanlı; “Zamana karşı yarışta 1’er dakika arayla yarışmaya başladık. 4 kilometre gidiş, 4 kilometre dönüş 8 kilometrelik büyük bir efor sarf ettik. Diğer takımların yarışlarını beklerken karnımız acıktı. Organizasyonda hiç yemek olmadığı için ve sonuçlar çok geç saate kalacağı için otele döndük. Sonuçları bir gün sonra yol yarışması için gittiğimiz de öğrendik. 3. Olmamız bizi inanılmaz motive etti. Çok fazla milli sporcu vardı ve rakiplerimizin altında inanılmaz güçlü bisikletler vardı. Güne güzel haberle başlamıştık.”


 
“1 SANİYE 40 SALİSE İLE KAÇIRDIK”
Türkiye Şampiyonası’nın 2. Gününde de heyecanın çok yüksek seviye de olduğunu belirten Balkanlı; “3. Olduğumuzu öğrendikten sonra yol kategorisinde derece almadan dönmeyi hayal bile etmedik. Çok inandık. Biz 4. Olduk ve 3. Olan takım ile aramızda sadece 1 saniye 40 salise vardı. 3.lüğü bu kadar az bir zaman zarfında kaçırdık ama yine de mutluyuz ve gururluyuz. Bize destek olan okulumuz MOSTEM’e ve Manisa Sanayi Organize Bölgesi Müdürlüğü’ne takım arkadaşlarım ve kendim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
 
ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Bisiklet Takımı öğrencilerinin ve antrenörlerinin Çanakkale’de elde ettiği başarı ile çok mutlu olduklarını belirtenMOSTEM Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı; “Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak mesleki ve teknik donanımlarla yetiştirdiğimiz gençlerimiz, spordaki başarılarıyla da bizleri gururlandırmaktadır. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz  Abdül Bodur, Serdar Yercan ve  eşliğinde emek harcayan öğrencilerimizi yürekten kutlarız” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.