MANİSALI ESKRİMCİLER MİLLİ TAKIMA SEÇİLEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDECEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 10:25, Güncelleme: 20.09.2016 - 10:25
 

MANİSALI ESKRİMCİLER MİLLİ TAKIMA SEÇİLEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Manisalı eskirimciler, Milli Takım seçmelerinde önemli yeri olan Gençler ve Büyükler Eskrim Acik Turnuvası'na katılacak.
Sporcular, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek sezonun ilk turnuvasında Milli Takıma seçilebilmek için mücadele edecek. Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı, Milli Takım seçmelerinde önemli yeri olan Gençler ve Büyükler Eskrim Acik Turnuvası'nı 22-25 Eylül tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirecek.  Turnuvaya Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 9 sporcu ve 1 antrenör katılacak. Eskrim Antrenörü İpek İrem Ülkü yönetiminde turnuvaya hazırlanan sporcular milli takıma seçilebilmek için mücadele edecek.  
Manisalı eskirimciler, Milli Takım seçmelerinde önemli yeri olan Gençler ve Büyükler Eskrim Acik Turnuvası'na katılacak.
Sporcular, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek sezonun ilk turnuvasında Milli Takıma seçilebilmek için mücadele edecek.
Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı, Milli Takım seçmelerinde önemli yeri olan Gençler ve Büyükler Eskrim Acik Turnuvası'nı 22-25 Eylül tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirecek.  Turnuvaya Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 9 sporcu ve 1 antrenör katılacak. Eskrim Antrenörü İpek İrem Ülkü yönetiminde turnuvaya hazırlanan sporcular milli takıma seçilebilmek için mücadele edecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.