MANİSA’LI GOLBOLCULARIN HEDEFİ 1. LİG

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 10:52, Güncelleme: 20.09.2016 - 10:52
 

MANİSA’LI GOLBOLCULARIN HEDEFİ 1. LİG

Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı Samsun'da 1 lige çıkma mücadelesi verecek.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, golbol 2. lig 2. devre müsabakalarını 21-25 Eylül tarihleri arasında Samsun'da gerçekeleştirecek. 2. lig 1 devreyi namağlup olarak birinci bitiren  Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı 2. lig 2. devre müsabakaları için Samsun'a gitti. Atatürk Spor Salonu'nda her takımın 9 maç oynayacağı karşılaşmalar sonuncunda ilk üçe giren takımlar bir üst lig olan 1. lige çıkacak. Manisa'yı temsil eden Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı 2. devreyi de namalup bitirerek şampiyon olmayı hedefliyor. Her iki takımın da 2. lig 1 devreyi namağlup olarak birinci bitirdiğini belirten Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımımız golbolda Manisa'yı en iyi şekilde temsil ediyor. Elde ettikleri başarılı sonuçlar bizleri  çok mutlu ediyor. Samsun'da yapılacak 1. lige çıkma müsabaklarında ben her iki takımın da birinci bitirerek şampiyon olacaklarına inanıyorum.  Her zaman yanımızda olarak bizlere hep destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.  
Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı Samsun'da 1 lige çıkma mücadelesi verecek.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, golbol 2. lig 2. devre müsabakalarını 21-25 Eylül tarihleri arasında Samsun'da gerçekeleştirecek. 2. lig 1 devreyi namağlup olarak birinci bitiren  Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı 2. lig 2. devre müsabakaları için Samsun'a gitti.

Atatürk Spor Salonu'nda her takımın 9 maç oynayacağı karşılaşmalar sonuncunda ilk üçe giren takımlar bir üst lig olan 1. lige çıkacak. Manisa'yı temsil eden Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımı 2. devreyi de namalup bitirerek şampiyon olmayı hedefliyor.
Her iki takımın da 2. lig 1 devreyi namağlup olarak birinci bitirdiğini belirten Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü Golbol Erkek Takımı ve Manisa Şehzadeler Görme Engelliler Golbol Bayan Takımımız golbolda Manisa'yı en iyi şekilde temsil ediyor. Elde ettikleri başarılı sonuçlar bizleri  çok mutlu ediyor. Samsun'da yapılacak 1. lige çıkma müsabaklarında ben her iki takımın da birinci bitirerek şampiyon olacaklarına inanıyorum.  Her zaman yanımızda olarak bizlere hep destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.