Manisalı Miniklerden Büyük Başarı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2019 - 15:35, Güncelleme: 13.05.2019 - 15:35
 

Manisalı Miniklerden Büyük Başarı

Manisa Su Sporları Spor Kulübü sporcuları 10 yaşındaki Mustafa Oğulcan Sepeki ve 12 yaşındaki Hamza Niyazi Güleç 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’nden başarı madalyalarıyla döndü. İlk kez deplasman yarışmasına katılan Sepeki, 2 kategoride Allaben su oyunları rekorunu kırdı.
Haber; Özlem ŞAHİN 2011 yılında kurulmasının ardından önemli başarılara imza atan Manisa Su Sporları Spor Kulübü (MSSK) , Gaziantep’te katıldıkları turnuvada başarılarına yenilerini ekledi. MSSK, eğitmen kadrosu ve sporcularının özverili çalışmaları sayesinde ilk kez katıldıkları 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’ne 8 sporcu bütün barajları geçti. MSSK sporcularından Hamza Güleç (12) 100 metre sırtta 1., 400 metre serbestte 2., 100 metre kelebekte 3. oldu. Daha önce okullar arası müsabakalara katılmasına karşılık ilk kez deplasmana katılan Oğulcan Sepek (10) ise büyük başarılara imza attı.  Sepek, 50 metre kelebekte 1. ve 50 metre sırtta 1. olarak Alleben su oyunlarında 2 kategoride de yeni rekora imza attı ve 50 metre serbestte 1., 100 metre karışıkta 1. olarak kürsüye çıktı.   ANTRENÖRLERİN GURURU   Bu başarılı sporcuların yetişmesinde önemli rol oynayan Antrenörler;  Çağrı Kocabıyık ve Görkem Serttaş, gazetemize verdiği röportajda; ilk kez katıldıkları 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’nden büyük başarılarla dönmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı velilere ve kulüplerine çok teşekkür ettiler. Geleceğin yarınları olan çocuklar için sporun çok önemli olduğuna vurgu yapan Kocabıyık ve Serttaş, Manisalı çocukları ve gençleri kulüplerine beklediklerini söylediler. Kocabıyık ve Serttaş, öğrencilerinin başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.   SPOR SAYESİNDE DİSİPLİN VE DÜZEN, HAYATIN BİR PARÇASI OLUYOR   12 yaşındaki Hamza Niyazi Güleç, uzun zamandır yarışlara katıldığını ifade ederek bir sporcu olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Spor yaptığı için disiplin ve düzenin günlük hayatının bir parçası haline geldiğini belirten Güleç, sağlıklı yaşam ve düzenli bir hayat için, yaşıtlarına spor yapmalarını tavsiye etti.   SEPEKİ, “BAŞARMANIN SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK”   10 yaşındaki Mustafa Oğulcan Sepeki ise ilk kez katıldığı deplasman yarışından rekorlarla döndüğü için kendisinin ve sevenlerinin çok mutlu olduğunu ifade etti. Başarmanın sırrının çok çalışmak olduğunu vurgulayan Sepeki, “ İlk yarışmam olduğu için çok heyecanlıydım. Daha önce okul yarışlarına katıldım ancak bu deplasmandaki ilk yarışmam. Ama şu an heyecanım geçti. Kazanınca çok mutlu oldum. 4 madalya aldım. Spor çok güzel bir şey. Herkesin yapmasını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.  
Manisa Su Sporları Spor Kulübü sporcuları 10 yaşındaki Mustafa Oğulcan Sepeki ve 12 yaşındaki Hamza Niyazi Güleç 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’nden başarı madalyalarıyla döndü. İlk kez deplasman yarışmasına katılan Sepeki, 2 kategoride Allaben su oyunları rekorunu kırdı.
Haber; Özlem ŞAHİN
2011 yılında kurulmasının ardından önemli başarılara imza atan Manisa Su Sporları Spor Kulübü (MSSK) , Gaziantep’te katıldıkları turnuvada başarılarına yenilerini ekledi. MSSK, eğitmen kadrosu ve sporcularının özverili çalışmaları sayesinde ilk kez katıldıkları 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’ne 8 sporcu bütün barajları geçti. MSSK sporcularından Hamza Güleç (12) 100 metre sırtta 1., 400 metre serbestte 2., 100 metre kelebekte 3. oldu. Daha önce okullar arası müsabakalara katılmasına karşılık ilk kez deplasmana katılan Oğulcan Sepek (10) ise büyük başarılara imza attı.  Sepek, 50 metre kelebekte 1. ve 50 metre sırtta 1. olarak Alleben su oyunlarında 2 kategoride de yeni rekora imza attı ve 50 metre serbestte 1., 100 metre karışıkta 1. olarak kürsüye çıktı.
 
ANTRENÖRLERİN GURURU
 
Bu başarılı sporcuların yetişmesinde önemli rol oynayan Antrenörler;  Çağrı Kocabıyık ve Görkem Serttaş, gazetemize verdiği röportajda; ilk kez katıldıkları 7. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri’nden büyük başarılarla dönmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı velilere ve kulüplerine çok teşekkür ettiler. Geleceğin yarınları olan çocuklar için sporun çok önemli olduğuna vurgu yapan Kocabıyık ve Serttaş, Manisalı çocukları ve gençleri kulüplerine beklediklerini söylediler. Kocabıyık ve Serttaş, öğrencilerinin başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.
 
SPOR SAYESİNDE DİSİPLİN VE DÜZEN, HAYATIN BİR PARÇASI OLUYOR
 
12 yaşındaki Hamza Niyazi Güleç, uzun zamandır yarışlara katıldığını ifade ederek bir sporcu olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Spor yaptığı için disiplin ve düzenin günlük hayatının bir parçası haline geldiğini belirten Güleç, sağlıklı yaşam ve düzenli bir hayat için, yaşıtlarına spor yapmalarını tavsiye etti.
 
SEPEKİ, “BAŞARMANIN SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK”
 
10 yaşındaki Mustafa Oğulcan Sepeki ise ilk kez katıldığı deplasman yarışından rekorlarla döndüğü için kendisinin ve sevenlerinin çok mutlu olduğunu ifade etti. Başarmanın sırrının çok çalışmak olduğunu vurgulayan Sepeki, “ İlk yarışmam olduğu için çok heyecanlıydım. Daha önce okul yarışlarına katıldım ancak bu deplasmandaki ilk yarışmam. Ama şu an heyecanım geçti. Kazanınca çok mutlu oldum. 4 madalya aldım. Spor çok güzel bir şey. Herkesin yapmasını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.