MANİSALILAR BU PAZAR İP ATLAYACAK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2018 - 15:29, Güncelleme: 19.10.2018 - 15:29
 

MANİSALILAR BU PAZAR İP ATLAYACAK

Manisalılar bu Pazar, bir ilk olarak düzenlenecek olan 'İp Atlama Etkinliği'nde buluşacak.
Haber: Caner KILIÇ Manisa’da, birçok spor yarışmalarına gönderdiği sporcularla ün yapan Yükselen Spor Kulübü, bu hafta sonu kentte bir ilke imza atacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle, Pazar günü ip atlama etkinliği yapılacak. Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte, Manisalılar ip atlayarak kıyasıya yarışacak. Saat 16.00’da başlayacak etkinlik hakkında bilgi veren Yükselen Spor Kulübü Boks Antrenörü Yahya Aslan; “Manisalıların bu süreçte, eğlenmesi ve stres atması gerektiğini düşündük. Bu tür aktivitelerle kentimize renk katmak istedik. Spor ile hayatımızın ne kadar renkleneceğini göstermek adına, Kulüp Başkanımız ve aynı zamanda Taekwondo Antrenörümüz olan Tolgahan Tanrısevsin ile böyle bir etkinlik planladık. Pazar günü yapılacak olan ip atlama etkinliğimize tüm Manisalıları davet ediyoruz. 7’den 70’e isteyen herkes bu etkinliğe katılabilir. Katılımcılarımıza, katılım belgesi ve dereceye girenlere madalya verilecektir. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz.”dedi. YAHYA ASLAN TOLGAHAN TANRISEVSİN
Manisalılar bu Pazar, bir ilk olarak düzenlenecek olan 'İp Atlama Etkinliği'nde buluşacak.
Haber: Caner KILIÇ
Manisa’da, birçok spor yarışmalarına gönderdiği sporcularla ün yapan Yükselen Spor Kulübü, bu hafta sonu kentte bir ilke imza atacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle, Pazar günü ip atlama etkinliği yapılacak. Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte, Manisalılar ip atlayarak kıyasıya yarışacak. Saat 16.00’da başlayacak etkinlik hakkında bilgi veren Yükselen Spor Kulübü Boks Antrenörü Yahya Aslan; “Manisalıların bu süreçte, eğlenmesi ve stres atması gerektiğini düşündük. Bu tür aktivitelerle kentimize renk katmak istedik. Spor ile hayatımızın ne kadar renkleneceğini göstermek adına, Kulüp Başkanımız ve aynı zamanda Taekwondo Antrenörümüz olan Tolgahan Tanrısevsin ile böyle bir etkinlik planladık. Pazar günü yapılacak olan ip atlama etkinliğimize tüm Manisalıları davet ediyoruz. 7’den 70’e isteyen herkes bu etkinliğe katılabilir. Katılımcılarımıza, katılım belgesi ve dereceye girenlere madalya verilecektir. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz.”dedi.
YAHYA ASLAN

TOLGAHAN TANRISEVSİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.