“MANİSA’NIN DÖRT BİR YANINDAKİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2017 - 16:00, Güncelleme: 18.09.2017 - 16:00
 

“MANİSA’NIN DÖRT BİR YANINDAKİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, geçtiğimiz ay Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Yunus Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek makamına ziyarette bulundu. Özdağ, Öztürk’ün Manisa’daki spor başarısını yukarı seviyeye çıkaracağına inandığını belirterek; “Yunus kardeşimiz bir yandan Manisa’yı kucaklarken bir yandan da köylere kadar uzanıp oradaki yetenekleri kucaklayacak.” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’da ki ziyaretlerine devam ediyor. Özdağ, 2011 yılında Milletvekili olduğu dönemde tanıştığı Yunus Öztürk’ü 1 ay önce atandığı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü makamında ziyaret etti. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü koltuğunun Doç. Dr. Savaş Duman’ın gidişinden sonra hep vekaleten dolduğunu belirten Özdağ; “Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a çok teşekkür ediyorum. Yunus Öztürk kardeşimizi buraya uygun gördükleri için.” dedi.   ÖZDAĞ; “SPOR ULUSLAR ARASI PLATFORMDA BİR İTİBAR MESELESİDİR” Yunus Öztürk’ün Manisa’ya spor ve kardeşlik anlamında çok güzel hizmetler sunacağına inandığını belirten Özdağ; “Gençlik bizim geleceğimiz. Eğer gençlik varsa, spor vardır. Spor yardımlaşma, spor dayanışma, kardeşlik ve barış demektir. Aynı zamanda spor, uluslararası platformda da bir itibar meselesidir. Biz Manisa’da bu itibarı yakalayacağımızdan eminim, Öztürk ve ekibi takım sporlarına ağırlık verirken diğer yandan da bireysel spor dallarına önem verecek, bu bizim için çok önemli.”   “MANİSALILAR DOĞRU SPORLARA YÖNELECEK” Manisa’da ki okullarda doğru yeteneklerin seçileceğine de inandığını belirten Özdağ; “Manisa' da okullarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, Organize Sanayi Bölgesi Ceo' larıyla ve yaklaşık 150 fabrika ile iş birliği içerisinde olarak, okullarda yetenek seçeneklerini doğru yaparak ; insanları doğru spora yönlendirmek ve doğru mesleklere, yeteneklere yönlendirmek için Yunus Bey çok çalışacak.Bundan eminiz.” Dedi.   “KÖY OKULLARININ İHTİYAÇLARI GİDERİLECEK”  İl Müdürü Yunus Öztürk ile birlikte kurum içerisinde barışın sağlanacağını da belirten Özdağ; “Yunus Kardeşimiz, inşallah bir yandan Manisa'yı kucaklarken, köylere kadar uzanıp oradan yetenekleri kucaklayacak. Diğer  yandan oradaki insanlara, halı saha, basketbol, voleybol sahaları oluştururken,  köy okullarının ihtiyaçlarını gidererek  kurum içi barışı sağlayacak inşallah. Kurum içinde barış varsa, kurum içinde dürüstlük varsa, çalışkanlık varsa; orada huzur var demektir. Huzurun olduğu yerde başarı var demektir. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Yunus kardeşimize emanettir.” Dedi.        
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, geçtiğimiz ay Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Yunus Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek makamına ziyarette bulundu. Özdağ, Öztürk’ün Manisa’daki spor başarısını yukarı seviyeye çıkaracağına inandığını belirterek; “Yunus kardeşimiz bir yandan Manisa’yı kucaklarken bir yandan da köylere kadar uzanıp oradaki yetenekleri kucaklayacak.” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’da ki ziyaretlerine devam ediyor. Özdağ, 2011 yılında Milletvekili olduğu dönemde tanıştığı Yunus Öztürk’ü 1 ay önce atandığı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü makamında ziyaret etti. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü koltuğunun Doç. Dr. Savaş Duman’ın gidişinden sonra hep vekaleten dolduğunu belirten Özdağ; “Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a çok teşekkür ediyorum. Yunus Öztürk kardeşimizi buraya uygun gördükleri için.” dedi.


 
ÖZDAĞ; “SPOR ULUSLAR ARASI PLATFORMDA BİR İTİBAR MESELESİDİR”
Yunus Öztürk’ün Manisa’ya spor ve kardeşlik anlamında çok güzel hizmetler sunacağına inandığını belirten Özdağ; “Gençlik bizim geleceğimiz. Eğer gençlik varsa, spor vardır. Spor yardımlaşma, spor dayanışma, kardeşlik ve barış demektir. Aynı zamanda spor, uluslararası platformda da bir itibar meselesidir. Biz Manisa’da bu itibarı yakalayacağımızdan eminim, Öztürk ve ekibi takım sporlarına ağırlık verirken diğer yandan da bireysel spor dallarına önem verecek, bu bizim için çok önemli.”


 
“MANİSALILAR DOĞRU SPORLARA YÖNELECEK”
Manisa’da ki okullarda doğru yeteneklerin seçileceğine de inandığını belirten Özdağ; “Manisa' da okullarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, Organize Sanayi Bölgesi Ceo' larıyla ve yaklaşık 150 fabrika ile iş birliği içerisinde olarak, okullarda yetenek seçeneklerini doğru yaparak ; insanları doğru spora yönlendirmek ve doğru mesleklere, yeteneklere yönlendirmek için Yunus Bey çok çalışacak.Bundan eminiz.” Dedi.


 
“KÖY OKULLARININ İHTİYAÇLARI GİDERİLECEK”
 İl Müdürü Yunus Öztürk ile birlikte kurum içerisinde barışın sağlanacağını da belirten Özdağ; “Yunus Kardeşimiz, inşallah bir yandan Manisa'yı kucaklarken, köylere kadar uzanıp oradan yetenekleri kucaklayacak. Diğer  yandan oradaki insanlara, halı saha, basketbol, voleybol sahaları oluştururken,  köy okullarının ihtiyaçlarını gidererek  kurum içi barışı sağlayacak inşallah. Kurum içinde barış varsa, kurum içinde dürüstlük varsa, çalışkanlık varsa; orada huzur var demektir. Huzurun olduğu yerde başarı var demektir. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Yunus kardeşimize emanettir.” Dedi.


 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.