MANİSASPOR'DA 'TRANSFER YASAĞI' ATAĞI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 16:14, Güncelleme: 02.08.2018 - 16:14
 

MANİSASPOR'DA 'TRANSFER YASAĞI' ATAĞI

TFF 2'nci Lig'de transfer yasağını kaldırmaya çalışan Manisaspor'da Başkan Bülent Baygeldi, İstanbul'a gitti.
Baygeldi, yasağı kaldırmak için dosya masraflarından kaynaklı alacaklarını isteyen eski futbolculardan Berk Neziroğluları, Mertan Caner Öztürk, Sercan Türkeri, Gökdeniz Varol, İsmail Şahmalı, Nikola Mikic, Slavko Perovic ve Ferhat Çökmüş'ün avukatı ile görüşecek. Baygeldi, Metin Yüksel, Erman Bulucu, Bahattin Köse ve Ufuk Budak dosyalarını da çözmeye çalışıyor.    Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni kentin en tanınmış markası olan Manisaspor'a destek vermeyip halkın kaynaklarını Büyükşehir Belediyespor'a aktarmakla eleştiren Bülent Baygeldi, bu tutumun değişmemesi durumunda, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı'na kadar şikayete hazırlandıklarını söyledi. Afyon kampının tarihini 1-11 Ağustos'tan 10-20 Ağustos'a alan Manisaspor, cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda Bucaspor, 8 Ağustos Çarşamba günü ise Bergama'da Bergama Bld ile rakip olacak.  
TFF 2'nci Lig'de transfer yasağını kaldırmaya çalışan Manisaspor'da Başkan Bülent Baygeldi, İstanbul'a gitti.
Baygeldi, yasağı kaldırmak için dosya masraflarından kaynaklı alacaklarını isteyen eski futbolculardan Berk Neziroğluları, Mertan Caner Öztürk, Sercan Türkeri, Gökdeniz Varol, İsmail Şahmalı, Nikola Mikic, Slavko Perovic ve Ferhat Çökmüş'ün avukatı ile görüşecek. Baygeldi, Metin Yüksel, Erman Bulucu, Bahattin Köse ve Ufuk Budak dosyalarını da çözmeye çalışıyor. 
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni kentin en tanınmış markası olan Manisaspor'a destek vermeyip halkın kaynaklarını Büyükşehir Belediyespor'a aktarmakla eleştiren Bülent Baygeldi, bu tutumun değişmemesi durumunda, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı'na kadar şikayete hazırlandıklarını söyledi. Afyon kampının tarihini 1-11 Ağustos'tan 10-20 Ağustos'a alan Manisaspor, cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda Bucaspor, 8 Ağustos Çarşamba günü ise Bergama'da Bergama Bld ile rakip olacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.