MANİSASPOR, ESKİ FUTBOLCULARI AĞIRLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2012 - 11:45, Güncelleme: 22.06.2012 - 11:45
 

MANİSASPOR, ESKİ FUTBOLCULARI AĞIRLADI

Manisaspor Yönetimi, Manisasporlu Futbolcular Derneği üyelerini ve eski futbolcuları Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde ağırladı. Gecede Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, dernek tarafından yapılan 2 bin TL bağışını sembolik olarak Başkan Emre Hasgör’e takdim etti.
 Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, 2. Başkan Ersin Öztaş, Asbaşkan Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeleri Murat Kümüştekin, Bora Çaylan, Yalçın Akgümüş, Hüsnü Arslan, Yusuf Köseli, Gencay Esendağ, Çağrı Tuatay ve Hasan Kaçire, Manisasporlu Futbolcular Derneği üyeleri ve eski futbolcular ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Manisasporla ilgili anıların tazelendiği, hatıraların canlandığı yemekte eski futbolcular, yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilediler.    “Bu yemek özgürlüğün ifadesidir” Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, yemekte yaptığı konuşmada bu  dayanışmaya  vesile olan Manisaspor yönetimine bu ince davranışları için teşekkür ettiğini söyledi. Hasgönüllü, Manisasporlu eski futbolcular onuruna verilen yemeğin, kendilerine uzun yıllar sürgünde kalan, memleket hasreti çeken insanların yurda dönüşlerindeki hislerini verdiğini belirterek, “Bu yemek; spor yöneticiliğinin salt zenginlerden ve elitlerden oluşmayacağını, halkta insanlarında buz gibi olacağının kanıtıdır. Bu yemek; yöneticisi futbolcusu ve taraftarıyla en zor günde bile dirliğin, birliğin dosta düşmana göstergesidir. Bu yemek; özgür iradenin, özgürlük ifadesidir. Bu yemek; dileriz ki, geçmişte eski sporcularla kulüp arasında Betist örülen utanç duvarlarının yıkılışının belgesi olur. Kim ne derse desin bu yemek Manisaspor’un yeri ve şartları hangi lig olursa olsun, onu yaşatmak isteyenlerin dayanışması olarak görülmelidir.” dedi.  “Manisaspor’un kapıları size her zaman sonuna kadar açıktır” Başkan Emre Hasgör ise eski futbolcularımız bir araya gelmekten yönetim kurulu olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek,  “Kelkof Necati’nin, Akhisar’da boş kaleye golü kaçırmasıyla başlayan Manisasporluluk hayatımda, çocukluğumun yıldızlarıyla bir aradayım. Hepiniz benim ağabeyimsiniz. Manisaspor’un kapıları size her zaman sonuna kadar açıktır. Burası sizin kulübünüz. Bizimle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin Manisaspor için birer fahri elçi olmasını istiyorum. Hatamızı, eksiğimizi gördüğünüzde onu örterken gelip bize söylemenizi istiyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin terlettiği formaların kulübüne başkan seçilmek de benim için hayatımdaki en büyük onur.” diye konuştu. Gecede Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, dernek tarafından yapılan 2 bin TL bağışını sembolik olarak Başkanımız Emre Hasgör’e takdim etti.      
Manisaspor Yönetimi, Manisasporlu Futbolcular Derneği üyelerini ve eski futbolcuları Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde ağırladı. Gecede Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, dernek tarafından yapılan 2 bin TL bağışını sembolik olarak Başkan Emre Hasgör’e takdim etti.

 Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, 2. Başkan Ersin Öztaş, Asbaşkan Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeleri Murat Kümüştekin, Bora Çaylan, Yalçın Akgümüş, Hüsnü Arslan, Yusuf Köseli, Gencay Esendağ, Çağrı Tuatay ve Hasan Kaçire, Manisasporlu Futbolcular Derneği üyeleri ve eski futbolcular ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Manisasporla ilgili anıların tazelendiği, hatıraların canlandığı yemekte eski futbolcular, yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilediler.  

 “Bu yemek özgürlüğün ifadesidir”

Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, yemekte yaptığı konuşmada bu  dayanışmaya  vesile olan Manisaspor yönetimine bu ince davranışları için teşekkür ettiğini söyledi. Hasgönüllü, Manisasporlu eski futbolcular onuruna verilen yemeğin, kendilerine uzun yıllar sürgünde kalan, memleket hasreti çeken insanların yurda dönüşlerindeki hislerini verdiğini belirterek, “Bu yemek; spor yöneticiliğinin salt zenginlerden ve elitlerden oluşmayacağını, halkta insanlarında buz gibi olacağının kanıtıdır. Bu yemek; yöneticisi futbolcusu ve taraftarıyla en zor günde bile dirliğin, birliğin dosta düşmana göstergesidir. Bu yemek; özgür iradenin, özgürlük ifadesidir. Bu yemek; dileriz ki, geçmişte eski sporcularla kulüp arasında Betist örülen utanç duvarlarının yıkılışının belgesi olur. Kim ne derse desin bu yemek Manisaspor’un yeri ve şartları hangi lig olursa olsun, onu yaşatmak isteyenlerin dayanışması olarak görülmelidir.” dedi.

 “Manisaspor’un kapıları size her zaman sonuna kadar açıktır”

Başkan Emre Hasgör ise eski futbolcularımız bir araya gelmekten yönetim kurulu olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek,  “Kelkof Necati’nin, Akhisar’da boş kaleye golü kaçırmasıyla başlayan Manisasporluluk hayatımda, çocukluğumun yıldızlarıyla bir aradayım. Hepiniz benim ağabeyimsiniz. Manisaspor’un kapıları size her zaman sonuna kadar açıktır. Burası sizin kulübünüz. Bizimle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin Manisaspor için birer fahri elçi olmasını istiyorum. Hatamızı, eksiğimizi gördüğünüzde onu örterken gelip bize söylemenizi istiyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin terlettiği formaların kulübüne başkan seçilmek de benim için hayatımdaki en büyük onur.” diye konuştu. Gecede Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, dernek tarafından yapılan 2 bin TL bağışını sembolik olarak Başkanımız Emre Hasgör’e takdim etti.

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.