MANİSASPOR EVİNDE MAÇ KAZANMAK İSTİYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 08:09, Güncelleme: 03.12.2016 - 08:09
 

MANİSASPOR EVİNDE MAÇ KAZANMAK İSTİYOR!

TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor ve Gaziantep B.Ş Belediyespor bugün 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 16.30’da karşı karşıya gelecek.
Ligin 13. Haftasında karşı karşıya gelecek olan iki takım Manisaspor ile Gaziantep B. Ş Belediyespor lig tarihinde 9. Kez mücadele edecekler. Bugüne kadar oynanan 8 maçta ev sahibi Manisaspor 5 galibiyet alırken konuk ekip ise sadece 1 galibiyet elde etti. İki mücadele ise beraberlik ile tamamladı.Manisaspor 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek, Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Soner Maraş yapacak. Ev sahipliğini üstlenen Manisaspor evinde kaybettiği 5 maçın ardından hanesine puan yazdırmak istiyor.   Bugün karşılaşacak iki takımın ligdeki puan durumu ise şöyle; Manisaspor 7 puanla 17. Sırada yer alırken,Gaziantepspor 18 puanla ligde 7. Sırada yer alıyor.    
TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor ve Gaziantep B.Ş Belediyespor bugün 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 16.30’da karşı karşıya gelecek.
Ligin 13. Haftasında karşı karşıya gelecek olan iki takım Manisaspor ile Gaziantep B. Ş Belediyespor lig tarihinde 9. Kez mücadele edecekler. Bugüne kadar oynanan 8 maçta ev sahibi Manisaspor 5 galibiyet alırken konuk ekip ise sadece 1 galibiyet elde etti. İki mücadele ise beraberlik ile tamamladı.Manisaspor 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek, Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Soner Maraş yapacak. Ev sahipliğini üstlenen Manisaspor evinde kaybettiği 5 maçın ardından hanesine puan yazdırmak istiyor.
 
Bugün karşılaşacak iki takımın ligdeki puan durumu ise şöyle; Manisaspor 7 puanla 17. Sırada yer alırken,Gaziantepspor 18 puanla ligde 7. Sırada yer alıyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.