MANİSASPOR KALİTELİ BİR TAKIM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2012 - 16:50, Güncelleme: 01.01.2012 - 16:50
 

MANİSASPOR KALİTELİ BİR TAKIM

Spor Toto Süper Lig’e verilen ara yarın sona eriyor. Kayserispor’un Bursa’yı ağırlayacağı maç ile start alacak olan ligde aynı gün Manisaspor Trabzon deplasmanında puan arayacak
 Süper Lig’de kulüplerin oynadığı 17 karşılaşmadan sonra lige verilen ara yarın bitiyor. Aynı gün Manisaspor Trabzonspor’a konuk olacak ve Tarzanlar için zorlu 2. devre başlayacak. Yaklaşık 1 haftadır 2. yarı hazırlıklarına yoğun bir şekilde sürdüren Manisaspor’da gözler Trabzonspor’dan alınacak puan ya da puanlara çevrildi. Ligde aynı puana sahip Trabzonspor deplasmanının zorlu geçeceğini bilen Siyah-beyazlılar, rakibine karşı gereken önlemleri alarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Trabzonspor cephesi ise Manisaspor karşılaşması için temkinli. Manisaspor’un ilk yarıda son derece iyi maçlar çıkardığını ve 9 maçlık bir seri yakalayarak rakiplerine gözdağı verdiğini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Piabet Güneş,” Manisaspor kaliteli oyunculardan kurulan bir ekip. İlk yarıda aldıkları güzel neticelerle ve yenilmezlik serisiyle dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını gösterdiler. Biz de bu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Takıma katılan yeni tansferlerimizin de çabuk uyum sağlaması bizi sevindirdi. Manisaspor’a karşı dikkat etmeliyiz.” Şeklinde konuştu. Spor Toto Süper Lig’in 2011-12 sezonunun ilk karşılaşmasında Trabzonspor’u evinde ağırlayan Tarzanlar bu maçtan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Trabzonspor Manisaspor yarın akşam saat 18:00’de Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.
Spor Toto Süper Lig’e verilen ara yarın sona eriyor. Kayserispor’un Bursa’yı ağırlayacağı maç ile start alacak olan ligde aynı gün Manisaspor Trabzon deplasmanında puan arayacak
 Süper Lig’de kulüplerin oynadığı 17 karşılaşmadan sonra lige verilen ara yarın bitiyor. Aynı gün Manisaspor Trabzonspor’a konuk olacak ve Tarzanlar için zorlu 2. devre başlayacak. Yaklaşık 1 haftadır 2. yarı hazırlıklarına yoğun bir şekilde sürdüren Manisaspor’da gözler Trabzonspor’dan alınacak puan ya da puanlara çevrildi. Ligde aynı puana sahip Trabzonspor deplasmanının zorlu geçeceğini bilen Siyah-beyazlılar, rakibine karşı gereken önlemleri alarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Trabzonspor cephesi ise Manisaspor karşılaşması için temkinli. Manisaspor’un ilk yarıda son derece iyi maçlar çıkardığını ve 9 maçlık bir seri yakalayarak rakiplerine gözdağı verdiğini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Piabet Güneş,” Manisaspor kaliteli oyunculardan kurulan bir ekip. İlk yarıda aldıkları güzel neticelerle ve yenilmezlik serisiyle dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını gösterdiler. Biz de bu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Takıma katılan yeni tansferlerimizin de çabuk uyum sağlaması bizi sevindirdi. Manisaspor’a karşı dikkat etmeliyiz.” Şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 2011-12 sezonunun ilk karşılaşmasında Trabzonspor’u evinde ağırlayan Tarzanlar bu maçtan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Trabzonspor Manisaspor yarın akşam saat 18:00’de Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.