MANİSASPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2017 - 09:51, Güncelleme: 16.12.2017 - 09:51
 

MANİSASPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE!

TFF 1.Lig’de zor günler geçiren Grandmedical Manisaspor, 16.hafta maçında 17 Aralık Pazar günü (yarın) Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda lider Ankaragücü’nün konuğu olacak. Siyah-beyazlılarda hedef, bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek sürpriz yapmak.
HABER EMRE ÖZDOĞAN Sezon başından bu yana 9 puanı silindiği için ligde oldukça zor günler geçiren ve geçtiğimiz hafta sonunda da sahasında Altınordu’ya yenilerek ağır bir yara alan Grandmedical Manisaspor, Pazar günü Ankaragücü karşısında sürpriz yapmak istiyor. 8 puanla 17.basamakta yer alan Manisaspor’un küme düşme potasının bir üst sırası olan 15.sırayla arasındaki puan farkı 8’e çıkmış durumda. Devre arasına kadar oynayacağı 2 maçta bu farkı olabildiğince azaltmak isteyen Manisaspor’u bu hafta çok çok zorlu bir rakip bekliyor. BAŞKENT EKİBİNDEN 11 MAÇLIK YENİLMEZLİK Ligin ilk 4 haftasında toplayabildiği yalnızca 2 puandan sonra inanılmaz bir ivme yakalayan ve sonrasında oynadığı 11 maçta hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Ankaragücü, bu süreçte tam 9 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde harika bir ilk yarıyı geride bırakmaya hazırlanan Başkent temsilcisi, oynadığı 15 maçta 31 puan topladı ve 2.sıradaki Ümraniyespor’un 2 puan önünde lider konumda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Gazişehirdeplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Sarı-lacivertli takım, bu hafta konuk edeceği Manisaspor’u taraftarının da desteğiyle mağlup etmek istiyor. KARŞILAŞMAYI ABDULKADİR BİTİGEN YÖNETECEK 17 Aralık Pazar günü (yarın) Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Ata Yıldırım yapacak. Bu iki takım son olarak 2 sezon önce 2.Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelmiş, Ankara’daki maçı 1-2 Manisaspor kazanmış, Manisa’daki maç ise 1-1’lik eşitlikle sona ermişti.  
TFF 1.Lig’de zor günler geçiren Grandmedical Manisaspor, 16.hafta maçında 17 Aralık Pazar günü (yarın) Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda lider Ankaragücü’nün konuğu olacak. Siyah-beyazlılarda hedef, bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek sürpriz yapmak.
HABER
EMRE ÖZDOĞAN



Sezon başından bu yana 9 puanı silindiği için ligde oldukça zor günler geçiren ve geçtiğimiz hafta sonunda da sahasında Altınordu’ya yenilerek ağır bir yara alan Grandmedical Manisaspor, Pazar günü Ankaragücü karşısında sürpriz yapmak istiyor. 8 puanla 17.basamakta yer alan Manisaspor’un küme düşme potasının bir üst sırası olan 15.sırayla arasındaki puan farkı 8’e çıkmış durumda. Devre arasına kadar oynayacağı 2 maçta bu farkı olabildiğince azaltmak isteyen Manisaspor’u bu hafta çok çok zorlu bir rakip bekliyor.

BAŞKENT EKİBİNDEN 11 MAÇLIK YENİLMEZLİK
Ligin ilk 4 haftasında toplayabildiği yalnızca 2 puandan sonra inanılmaz bir ivme yakalayan ve sonrasında oynadığı 11 maçta hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Ankaragücü, bu süreçte tam 9 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde harika bir ilk yarıyı geride bırakmaya hazırlanan Başkent temsilcisi, oynadığı 15 maçta 31 puan topladı ve 2.sıradaki Ümraniyespor’un 2 puan önünde lider konumda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Gazişehirdeplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Sarı-lacivertli takım, bu hafta konuk edeceği Manisaspor’u taraftarının da desteğiyle mağlup etmek istiyor.

KARŞILAŞMAYI ABDULKADİR BİTİGEN YÖNETECEK
17 Aralık Pazar günü (yarın) Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Ata Yıldırım yapacak. Bu iki takım son olarak 2 sezon önce 2.Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelmiş, Ankara’daki maçı 1-2 Manisaspor kazanmış, Manisa’daki maç ise 1-1’lik eşitlikle sona ermişti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.