MANİSASPOR TEKNİK PATRONU KARAFIRTINALAR'IN YÜZÜ GÜLÜYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2017 - 20:24, Güncelleme: 05.03.2017 - 20:24
 

MANİSASPOR TEKNİK PATRONU KARAFIRTINALAR'IN YÜZÜ GÜLÜYOR

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Manisaspor, alt sıralardaki rakibi Bandırmaspor’u 6-2’lik farklı skorla mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puan kazandı. 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, farklı galibiyetten dolayı tüm oyuncularını tebrik etti. Kendileri adına çok önemli bir maçtan 3 puan almalarının sevindirici olduğunu aktaran Karafırtınalar, “Maçtan önce bizim için önemli bir maç olduğunu söylemiştik ama bizim için ölüm kalım maçı değil diye de eklemiştik. Sezonun son maçı değil, kazansak da kaybetsek de lig devam ediyor. Bundan sonra daha zorlu maçlar oynayacağız. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. İlk yarı inanılmaz bir futbol vardı. Devre arasında futbolcularla konuştuk. ‘Rakibi küçümsemeyin ve onlara saygı duyun’ dedim. Bu tabii ki ‘gol atmayın’ anlamında değildi. İkili mücadelelerde rakibi tahrik edecek pozisyonlardan kaçınmalarını istemiştim. Bu konuda yanlış anlaşıldık ve frene bastık. Sakatlanıp oyundan çıkan Umut’un eksikliğini de yaşadık. İkinci yarı zorunlu bir değişiklik yaptık” dedi. "Her maça kazanmak için çıkıyoruz" Maç öncesi farklı bir skor bekleyip beklemedikleri yönündeki soruyu yanıtlayan Karafırtınalar, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Tabii mümkünse farklı kazanmak için oynuyoruz. Bu skoru bekliyordum desem çok doğru olmaz. Oyun bizi oraya getiriyor. Eskişehir ve Ümraniye takımına da aynı farklı skorları yapmıştık. Ümraniyespor şuanda çok az gol yiyen bir takım. Biz çok farklı bir takımız. Konsantrasyonu sahada yakalarsak, herkesin canını yakabiliriz” diye konuştu.^ "Tekrardan bir seri başlatmak istiyoruz" Önümüzdeki hafta oynayacakları Adana Demirspor maçı için de konuşan Karafırtınalar, “Biz sadece Adana Demirspor için değil, her maç 3 puan için sahaya çıkıyoruz. Kalan 11 maçımızda alabileceğimiz maksimum puanları almak istiyoruz. Puan barajımız yok. Kazanamıyorsak, kaybetmeme gibi alışkanlığını da edinmemiz gerekiyor. Tekrardan bir seri başlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Bandırmaspor cephesi Farklı mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getiren Bandırmaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu, böyle bir mağlubiyeti beklemediklerini söyledi. Göksu, “Futbolda bazen böyle neticeler oluyor. Bu mağlubiyet futbolcu kardeşlerimizi çok üzdü ama bu maçı telafi etmek de onların elinde. İnşallah bu maçı unutup önümüzdeki hafta oynayacağımız Elazığspor maçına konsantre olacağız. O maçta bunu telafi edeceğiz. Bizim için buraya kadar gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu taraftarlarımıza Elazığ maçında 3 puan hediye edeceğiz. Teknik heyet olarak biz üzgünüz ama soyunma odasındaki futbolcu kardeşlerimiz çok daha üzgün. Bu maçı önümüzdeki hafta telafi edeceğiz” dedi.
TFF 1. Lig’in 23. haftasında Manisaspor, alt sıralardaki rakibi Bandırmaspor’u 6-2’lik farklı skorla mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puan kazandı. 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, farklı galibiyetten dolayı tüm oyuncularını tebrik etti. Kendileri adına çok önemli bir maçtan 3 puan almalarının sevindirici olduğunu aktaran Karafırtınalar, “Maçtan önce bizim için önemli bir maç olduğunu söylemiştik ama bizim için ölüm kalım maçı değil diye de eklemiştik. Sezonun son maçı değil, kazansak da kaybetsek de lig devam ediyor. Bundan sonra daha zorlu maçlar oynayacağız. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. İlk yarı inanılmaz bir futbol vardı. Devre arasında futbolcularla konuştuk. ‘Rakibi küçümsemeyin ve onlara saygı duyun’ dedim. Bu tabii ki ‘gol atmayın’ anlamında değildi. İkili mücadelelerde rakibi tahrik edecek pozisyonlardan kaçınmalarını istemiştim. Bu konuda yanlış anlaşıldık ve frene bastık. Sakatlanıp oyundan çıkan Umut’un eksikliğini de yaşadık. İkinci yarı zorunlu bir değişiklik yaptık” dedi.

"Her maça kazanmak için çıkıyoruz"
Maç öncesi farklı bir skor bekleyip beklemedikleri yönündeki soruyu yanıtlayan Karafırtınalar, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Tabii mümkünse farklı kazanmak için oynuyoruz. Bu skoru bekliyordum desem çok doğru olmaz. Oyun bizi oraya getiriyor. Eskişehir ve Ümraniye takımına da aynı farklı skorları yapmıştık. Ümraniyespor şuanda çok az gol yiyen bir takım. Biz çok farklı bir takımız. Konsantrasyonu sahada yakalarsak, herkesin canını yakabiliriz” diye konuştu.^

"Tekrardan bir seri başlatmak istiyoruz"
Önümüzdeki hafta oynayacakları Adana Demirspor maçı için de konuşan Karafırtınalar, “Biz sadece Adana Demirspor için değil, her maç 3 puan için sahaya çıkıyoruz. Kalan 11 maçımızda alabileceğimiz maksimum puanları almak istiyoruz. Puan barajımız yok. Kazanamıyorsak, kaybetmeme gibi alışkanlığını da edinmemiz gerekiyor. Tekrardan bir seri başlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bandırmaspor cephesi
Farklı mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getiren Bandırmaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu, böyle bir mağlubiyeti beklemediklerini söyledi. Göksu, “Futbolda bazen böyle neticeler oluyor. Bu mağlubiyet futbolcu kardeşlerimizi çok üzdü ama bu maçı telafi etmek de onların elinde. İnşallah bu maçı unutup önümüzdeki hafta oynayacağımız Elazığspor maçına konsantre olacağız. O maçta bunu telafi edeceğiz. Bizim için buraya kadar gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu taraftarlarımıza Elazığ maçında 3 puan hediye edeceğiz. Teknik heyet olarak biz üzgünüz ama soyunma odasındaki futbolcu kardeşlerimiz çok daha üzgün. Bu maçı önümüzdeki hafta telafi edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.