MANİSASPOR’A İCRA ŞOKU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 09:55, Güncelleme: 31.01.2018 - 09:55
 

MANİSASPOR’A İCRA ŞOKU

TFF 1'inci Lig'de maddi sıkıntılarından kurtulamayan Grandmedical Manisaspor, dün sabah saatlerinde icra şokuyla sarsıldı. Kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen eski personel, icra yoluyla elektronik eşyalara el koydurdu. Sonrasında araya giren Başkan Abdullah Mergen, icra memurlarını ikna ederek büyük bir krizin önüne geçti.
Grandmedical Manisaspor kulübü dün şok bir olayla sarsıldı. Kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen eski personel, icra yoluyla elektronik eşyalara el koydurdu. Sabah saatlerinde Manisa 19 Mayıs Stadı'na polis eşliğinde gelen icra memurları, binada hiçbir yöneticinin olmamasına rağmen işlemleri başlattı. İcra memurları kulüpteki bilgisayarlara, yazıcılara ve laptoplara el koyarak eşyaları kamyonete yükletti.Başkan Abdullah Mergen ise memurlara telefon ederek icrayı durdurdu. Kulüpte bekleyen icra memurları, daha sonra bir yöneticinin zarf içinde para getirmesinin ardından binadan ayrıldı ve kamyonete yüklenen eşyalar yerine konuldu. Personelin kulüpten yaklaşık 100 bin TL alacağı olduğu ve bu nedenle icra işlemini başlattığı ifade edildi. ​   RESMİ AÇIKLAMA VAR, HACİZ İŞLEMLERİ DURDURULDU Daha sonra Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden kulüp eski çalışanlarının uygulattıkları haciz işlemleriyle alakalı olarak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada: “Kulübümüze geçmiş dönemlerde stadyum temizliği hizmeti veren Rahmer Temizlik firması ve kulüp eski çalışanlarından Işık Arslan, kulübümüze muhafaza işlemi yaparak, 19 Mayıs Stadyumu’ndaki araç ve gereçlere haciz uygulatmışlardır.İki dosya için toplamda 64.000 TL ödenerek, haciz işlemleri durdurulmuş ve ilgili dosyalar faizleriyle birlikte kapatılmıştır.Öte yandan kulüp eski çalışanlarından Serdar Bektaş tarafından geçtiğimiz haftalarda 175.000 TL tutarında haciz işlemi başlatılmış olup, bu dosya da gerekli ödeme gerçekleştirilerek kapatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.
TFF 1'inci Lig'de maddi sıkıntılarından kurtulamayan Grandmedical Manisaspor, dün sabah saatlerinde icra şokuyla sarsıldı. Kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen eski personel, icra yoluyla elektronik eşyalara el koydurdu. Sonrasında araya giren Başkan Abdullah Mergen, icra memurlarını ikna ederek büyük bir krizin önüne geçti.

Grandmedical Manisaspor kulübü dün şok bir olayla sarsıldı. Kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen eski personel, icra yoluyla elektronik eşyalara el koydurdu. Sabah saatlerinde Manisa 19 Mayıs Stadı'na polis eşliğinde gelen icra memurları, binada hiçbir yöneticinin olmamasına rağmen işlemleri başlattı. İcra memurları kulüpteki bilgisayarlara, yazıcılara ve laptoplara el koyarak eşyaları kamyonete yükletti.Başkan Abdullah Mergen ise memurlara telefon ederek icrayı durdurdu. Kulüpte bekleyen icra memurları, daha sonra bir yöneticinin zarf içinde para getirmesinin ardından binadan ayrıldı ve kamyonete yüklenen eşyalar yerine konuldu. Personelin kulüpten yaklaşık 100 bin TL alacağı olduğu ve bu nedenle icra işlemini başlattığı ifade edildi.


 

RESMİ AÇIKLAMA VAR, HACİZ İŞLEMLERİ DURDURULDU
Daha sonra Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden kulüp eski çalışanlarının uygulattıkları haciz işlemleriyle alakalı olarak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada: “Kulübümüze geçmiş dönemlerde stadyum temizliği hizmeti veren Rahmer Temizlik firması ve kulüp eski çalışanlarından Işık Arslan, kulübümüze muhafaza işlemi yaparak, 19 Mayıs Stadyumu’ndaki araç ve gereçlere haciz uygulatmışlardır.İki dosya için toplamda 64.000 TL ödenerek, haciz işlemleri durdurulmuş ve ilgili dosyalar faizleriyle birlikte kapatılmıştır.Öte yandan kulüp eski çalışanlarından Serdar Bektaş tarafından geçtiğimiz haftalarda 175.000 TL tutarında haciz işlemi başlatılmış olup, bu dosya da gerekli ödeme gerçekleştirilerek kapatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.