MANİSASPOR’DA TAKIM İKİYE AYRILDI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2017 - 15:36, Güncelleme: 19.07.2017 - 15:36
 

MANİSASPOR’DA TAKIM İKİYE AYRILDI!

TFF 1.Lig’de Manisa’yı temsil eden Manisaspor, Kartepe kampında yeni sezon hazırlıklarına günde 2 idman yaparak devam ediyor. Siyah-beyazlı takım akşam antremanında 2 gruba ayrılarak farklı bir çalışma stili gerçekleştirdi.
Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antremanda, kulüp yönetimi ile tekrar anlaşarak takımda kalmaya karar veren defans oyuncusu Daniel Dimov kampa katılarak antremanlara başladı.     GRUPLAR DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK ÇALIŞTI Sabah saatlerinde antreman için bir araya gelen takım ilk önce fıtness salonunda kuvvet çalışması yaptı. Günün 2. Antremanında ise ısınma koşusu yapan siyah-beyazlı takım koordinasyon çalışması yaptı. Antremanın ana bölümünde Sait Karafırtınalar takımı iki gruba ayırdı. Dönüşümlü olarak bir grup anaerobik dayanıklılık çalışması yaparken bir grupta dar alanda anaerobik oyun oynadı. Antrenman yarı sahada taktik oyun ve anaerobik koşunun ardından stretching ile tamamlandı.      
TFF 1.Lig’de Manisa’yı temsil eden Manisaspor, Kartepe kampında yeni sezon hazırlıklarına günde 2 idman yaparak devam ediyor. Siyah-beyazlı takım akşam antremanında 2 gruba ayrılarak farklı bir çalışma stili gerçekleştirdi.
Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antremanda, kulüp yönetimi ile tekrar anlaşarak takımda kalmaya karar veren defans oyuncusu Daniel Dimov kampa katılarak antremanlara başladı.


 
 




GRUPLAR DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK ÇALIŞTI
Sabah saatlerinde antreman için bir araya gelen takım ilk önce fıtness salonunda kuvvet çalışması yaptı. Günün 2. Antremanında ise ısınma koşusu yapan siyah-beyazlı takım koordinasyon çalışması yaptı. Antremanın ana bölümünde Sait Karafırtınalar takımı iki gruba ayırdı. Dönüşümlü olarak bir grup anaerobik dayanıklılık çalışması yaparken bir grupta dar alanda anaerobik oyun oynadı. Antrenman yarı sahada taktik oyun ve anaerobik koşunun ardından stretching ile tamamlandı.
 
 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.