MANİSASPOR’UN SAMSUN’DAN PUANLA DÖNMESİ ŞART!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2017 - 12:39, Güncelleme: 13.04.2017 - 12:39
 

MANİSASPOR’UN SAMSUN’DAN PUANLA DÖNMESİ ŞART!

TFF 1. Lig’in 28. Haftasında temsilcimiz Manisaspor, 2 günlük iznin ardından antremanlara başladı. Siyah-beyazlı takım 19 Nisan’da Samsun deplasmanında puan arayacak.
Geçtiğimiz hafta ligin 27. Haftasında kendi sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen siyah-beyazlı takım yüksek moral ve motivasyona yoluna devam ediyor. Mersin galibiyetinin ardından  19 Nisan Çarşamba günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için açıklamalar da bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar; “ Hafta sonu aldığımız 3 puanın ardından bizim ligimiz yeni başladı. Alt sıraları ilgilendiren takımlarla üst üste maçlarımız var. Samsunspor maçını da yüksek konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Önümüzde 6 gün var, bu zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Deplasmanda da puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor.” Dedi.   TAKIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI 2 günlük iznin ardından Manisaspor;  Sait Karafırtınalar yönetiminde ısınma çalışması ile antremana başladı. Futbola özgü dayanıklılık çalışması ve dar alan oyunlarının ardından stretching ile çalışmalar tamamlandı.   ANTREMANLARA EKSİK BAŞLADILAR Manisaspor’un Tarık Almış Tesisleri’nde dün gerçekleştirdiği antremanda sol arka alt adalesinde zorlanma bulunan Metin Yüksel , sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Erman Bulucu düz koşu yaparken, izinli olan İsmail Şahmalı, Gökhan Sazdağı, Umut Gündoğan, Fahri Akyol ve gribal enfeksiyon geçiren Yağızcan Akyürek antrenmanda yer almadı.    
TFF 1. Lig’in 28. Haftasında temsilcimiz Manisaspor, 2 günlük iznin ardından antremanlara başladı. Siyah-beyazlı takım 19 Nisan’da Samsun deplasmanında puan arayacak.
Geçtiğimiz hafta ligin 27. Haftasında kendi sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen siyah-beyazlı takım yüksek moral ve motivasyona yoluna devam ediyor. Mersin galibiyetinin ardından  19 Nisan Çarşamba günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için açıklamalar da bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar; “ Hafta sonu aldığımız 3 puanın ardından bizim ligimiz yeni başladı. Alt sıraları ilgilendiren takımlarla üst üste maçlarımız var. Samsunspor maçını da yüksek konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Önümüzde 6 gün var, bu zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Deplasmanda da puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor.” Dedi.
 
TAKIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI
2 günlük iznin ardından Manisaspor;  Sait Karafırtınalar yönetiminde ısınma çalışması ile antremana başladı. Futbola özgü dayanıklılık çalışması ve dar alan oyunlarının ardından stretching ile çalışmalar tamamlandı.
 









ANTREMANLARA EKSİK BAŞLADILAR
Manisaspor’un Tarık Almış Tesisleri’nde dün gerçekleştirdiği antremanda sol arka alt adalesinde zorlanma bulunan Metin Yüksel , sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Erman Bulucu düz koşu yaparken, izinli olan İsmail Şahmalı, Gökhan Sazdağı, Umut Gündoğan, Fahri Akyol ve gribal enfeksiyon geçiren Yağızcan Akyürek antrenmanda yer almadı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.