MANİSA’YA 40 MADALYA İLE DÖNDÜLER

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2017 - 11:21, Güncelleme: 08.11.2017 - 11:21
 

MANİSA’YA 40 MADALYA İLE DÖNDÜLER

İzmir Muay Thai İl Temsilciliği tarafından Ege Bölgesi Muay Thai Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Antrenörleri Mustafa Ören ve Kaan Levent yönetiminde 458 sporcunun katıldığı kupada boy gösteren Manisa ekibi, takım halinde 40 madalya kazanarak ikinci oldu.
Ege Bölge Muay Thai Cumhuriyet Kupası’na Manisa haricinde İzmir, Uşak, Afyon, Kütahya, Balıkesir, Muğla, Aydın ve Balıkesir’den toplam 458 sporcu katıldı.Kupada ev sahibi İzmir, kalabalık sporcu kafilesi ile katılmanın avantajı ile 1. Olurken; Manisa takımı 12'si altın, 11'i gümüş ve 17'si bronz olmak üzere toplam 40 madalya alarak ikinci oldu. EDİZ BARIŞ; “2 DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARDIK”  Düzenlenen kupadan 40 madalya ile dönen takımı tebrik eden Manisa Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış; “Başta İl Antrenörlerimiz Mustafa Ören, Kaan Levent olmak üzere tüm sporcularımıza teşekkür ederim. Şampiyonaya katılım sağlamamızda ulaşım desteği veren Şehzadeler Belediyesine de ayrıca teşekkür ederim. Manisa Muay Thai Sporumuz her geçen gün ileriye gitmektedir. Şuan Muay Thai sporu yapılamayan ilçemiz kalmadı gibi. Spor İl Müdürlüğümüz kayıtlarında Manisa ilimizde üç bine yakın sporcu bulunmaktadır. Bu sene iki dünya şampiyonu çıkardık. Umarım bu başarılarımızın 2018 yılında da artarak devamı gelir” dedi.  
İzmir Muay Thai İl Temsilciliği tarafından Ege Bölgesi Muay Thai Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Antrenörleri Mustafa Ören ve Kaan Levent yönetiminde 458 sporcunun katıldığı kupada boy gösteren Manisa ekibi, takım halinde 40 madalya kazanarak ikinci oldu.
Ege Bölge Muay Thai Cumhuriyet Kupası’na Manisa haricinde İzmir, Uşak, Afyon, Kütahya, Balıkesir, Muğla, Aydın ve Balıkesir’den toplam 458 sporcu katıldı.Kupada ev sahibi İzmir, kalabalık sporcu kafilesi ile katılmanın avantajı ile 1. Olurken; Manisa takımı 12'si altın, 11'i gümüş ve 17'si bronz olmak üzere toplam 40 madalya alarak ikinci oldu.

EDİZ BARIŞ; “2 DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARDIK” 
Düzenlenen kupadan 40 madalya ile dönen takımı tebrik eden Manisa Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış; “Başta İl Antrenörlerimiz Mustafa Ören, Kaan Levent olmak üzere tüm sporcularımıza teşekkür ederim. Şampiyonaya katılım sağlamamızda ulaşım desteği veren Şehzadeler Belediyesine de ayrıca teşekkür ederim. Manisa Muay Thai Sporumuz her geçen gün ileriye gitmektedir. Şuan Muay Thai sporu yapılamayan ilçemiz kalmadı gibi. Spor İl Müdürlüğümüz kayıtlarında Manisa ilimizde üç bine yakın sporcu bulunmaktadır. Bu sene iki dünya şampiyonu çıkardık. Umarım bu başarılarımızın 2018 yılında da artarak devamı gelir” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.