MARTİNEZ TRANSFERDE MUTLU SON

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2015 - 08:56, Güncelleme: 31.07.2015 - 08:56
 

MARTİNEZ TRANSFERDE MUTLU SON

SPOR Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, transferi basında adeta bilmece durumuna düşen Hugo Rodallega Martinez transferine son noktayı koydu ve oyuncuyu renklerine bağladı.
 Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, transferi basında adeta bilmece durumuna düşen Hugo Rodallega Martinez transferine son noktayı koydu ve oyuncuyu renklerine bağladı. Yeşil-siyahlılar, geçen sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın formasını giyen Hugo Rodallega Martínez ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Akhisar Belediyespor yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza Betvole töreni sonrası başkan Hüseyin Eryüksel oyuncunun pasaport sorunlarının olduğunu ve bu sorunları çözdükten sonra anlaşmayı sağladıklarını ifade etti. Başkan Eryüksel, basında geçtiği gibi kampı terk etme olayının hiç olmadığını belirtti.
SPOR Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, transferi basında adeta bilmece durumuna düşen Hugo Rodallega Martinez transferine son noktayı koydu ve oyuncuyu renklerine bağladı.
 Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, transferi basında adeta bilmece durumuna düşen Hugo Rodallega Martinez transferine son noktayı koydu ve oyuncuyu renklerine bağladı.

Yeşil-siyahlılar, geçen sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın formasını giyen Hugo Rodallega Martínez ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Akhisar Belediyespor yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza Betvole töreni sonrası başkan Hüseyin Eryüksel oyuncunun pasaport sorunlarının olduğunu ve bu sorunları çözdükten sonra anlaşmayı sağladıklarını ifade etti. Başkan Eryüksel, basında geçtiği gibi kampı terk etme olayının hiç olmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.