MEHMET ÇERÇİ ÖNCE JUDOCU SONRA BASKETBOLCU OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2017 - 15:32, Güncelleme: 19.07.2017 - 15:32
 

MEHMET ÇERÇİ ÖNCE JUDOCU SONRA BASKETBOLCU OLDU

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor adına önemli başarılara imza atan Judo Takımını antreman sırasında ziyaret etti. Başkan Çerçi, başarılı sporcularla kısa bir müsabaka yaptı.
Yener Kahyalar Judo Salonu’nda antremanlarını sürdüren başarılı judo takımına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Kulüp Başkanı Arif Alkan ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şişmanlar sürpriz bir ziyaret düzenledi. Başarılı Judocular ile yakından ilgilenen Çerçi, Türkiye derecesi kazanan judocuları kutladı. Çerçi, önce judo kıyafetlerini giyip judocularla kısa bir müsabaka yaptı ardından basketbol oynadı. ÇERÇİ; “GENÇLERİMİZE GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İSTİYORUZ”  Spor ve sporculara her zaman destek vereceklerini belirten Başkan Çerçi; “Genç sporcularımızın başarısı bizleri de mutlu ediyor. Yunusemre Belediyespor olarak yaklaşık 2000 sporcumuz var. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Yunusemre Belediyesi rutin hizmetlerinin yanı sıra sportif anlamda da başarılı gençlerin yetişmesi amacıyla çalışmalarda bulunuyor. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak istiyor, bunun için çalışıyoruz. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Umudumuz sizlersiniz sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.  
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor adına önemli başarılara imza atan Judo Takımını antreman sırasında ziyaret etti. Başkan Çerçi, başarılı sporcularla kısa bir müsabaka yaptı.
Yener Kahyalar Judo Salonu’nda antremanlarını sürdüren başarılı judo takımına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Kulüp Başkanı Arif Alkan ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şişmanlar sürpriz bir ziyaret düzenledi. Başarılı Judocular ile yakından ilgilenen Çerçi, Türkiye derecesi kazanan judocuları kutladı. Çerçi, önce judo kıyafetlerini giyip judocularla kısa bir müsabaka yaptı ardından basketbol oynadı.



ÇERÇİ; “GENÇLERİMİZE GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İSTİYORUZ”
 Spor ve sporculara her zaman destek vereceklerini belirten Başkan Çerçi; “Genç sporcularımızın başarısı bizleri de mutlu ediyor. Yunusemre Belediyespor olarak yaklaşık 2000 sporcumuz var. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Yunusemre Belediyesi rutin hizmetlerinin yanı sıra sportif anlamda da başarılı gençlerin yetişmesi amacıyla çalışmalarda bulunuyor. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak istiyor, bunun için çalışıyoruz. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Umudumuz sizlersiniz sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.