MERGEN'DEN İLK AÇIKLAMA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2016 - 19:28, Güncelleme: 25.06.2016 - 19:28
 

MERGEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Mergen'den ilk açıklama geldi...
İş adamı Mevlüt Aktan karşısında 251 oyla başkanlığa tekrar seçilen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen kongreden sonra sıcağı sıcağına açıklama yaptı. Mergen, "Bu kongreyle daha da güçlendik. Aramızda yeni katılan arkadaşlar var. Amacımız süper lig. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Çok yoğun bir hafta geçirdik. Çok değerli arkadaşlarımızla birlikte hedefimiz süper lig olacak" diye konuştu. Mergen, konuşması sonrasında bazı delegeler tarafından omuzlara alındı. Salonda "Büyük başkan" tezahüratları yapıldı.
Mergen'den ilk açıklama geldi...
İş adamı Mevlüt Aktan karşısında 251 oyla başkanlığa tekrar seçilen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen kongreden sonra sıcağı sıcağına açıklama yaptı.

Mergen, "Bu kongreyle daha da güçlendik. Aramızda yeni katılan arkadaşlar var. Amacımız süper lig. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Çok yoğun bir hafta geçirdik. Çok değerli arkadaşlarımızla birlikte hedefimiz süper lig olacak" diye konuştu.

Mergen, konuşması sonrasında bazı delegeler tarafından omuzlara alındı. Salonda "Büyük başkan" tezahüratları yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.