MERGEN; ‘ TAKIMIMIZIN RUHU BİZİ BAŞARIYA TAŞIYOR’

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 07:17, Güncelleme: 06.12.2016 - 07:17
 

MERGEN; ‘ TAKIMIMIZIN RUHU BİZİ BAŞARIYA TAŞIYOR’

Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen dün Manisaspor Eski Kulüp Başkanı ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Yunusemre Belediyesi Meclis üyesi ve Hanedan Çeyiz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakaş ile bir araya geldi. Manisaspor’un Denizlispor ve Gaziantepspor ile oynadığı maçlarda kazandığı galibiyetlerin konuşulduğu sohbette Mergen, Denge Gazetesi’ne yönelik açıklamalarda bulundu.
HABER  ASUDE ONAR ‘TFF 1.Lig’de mücadele eden takımımızın ligde üst sıralara çıkışı devam ediyor. Sezonun ilk yarısının bitmesine 3 hafta var. Kalan 3 haftamızı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Biz iyi bir takımız, iyi bir ekibiz. Daha önce basın mensupları aracılığıyla yaptığım röportajlarda da belirttiğim gibi her zaman takımımıza güvendim ve de güveniyorum. Geçen seneki ekibimizin büyük bir çoğunluğuyla yolumuza devam ediyoruz, bu sezon yaptığımız transferlerimiz de ekibe çok kısa sürede adapte oldular. Hiç yabancılık çekmediler. Manisaspor Klüp ekibi olarak oynanan maçları teker teker inceliyoruz, değerlendiriyoruz, eksiklerimiz var mı ölçüp biçiyoruz. En kötü kendimize belirlediğimiz hedef maç kaybetmemek. Tabi her zaman hedeflediğimiz karşılaşmalar da 3 puanı hanemize yazdırabilmek. Takımımızın ligdeki yeri ve maçlarımız inşallah iyi olacak buna canı gönülden inanıyoruz.’dedi. AİLELERİ MAÇLARA ÇAĞIRDI TFF 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda taraftar tarafından çok yalnız bırakıldığını da üzülerek belirten Mergen; ‘Ligde tutunmamız lazım, maçlarımızı kazanmamız lazım. Şehir ile Manisalılar ile bütünleşip moralleri yüksek tutabilmemiz lazım. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarımız da bile ilgisizlik bizi çok üzüyor. Kulüp başkanı olarak sizlerin aracılığı ile ailelere, kadınlara, gençlere sesleniyorum; ailece maça gelmeleri noktasında kendilerini davet ediyorum. Taraftarlarımız, destekçilerimiz bizim olmazsa olmazımız. Takımımızın büyük bir morale ihtiyacı var. İnşallah Manisaspor Kulübümüzü ait olduğu yerlere en kısa sürede hak ettiği yere hep birlikte getirelim istiyorum. Son haftalarda kazandığımız maçlar bizi çok mutlu etti. Takımımız ve teknik ekibimiz istikrarlı başarıları kazanmak için çok efor sarf etti. Bu çalışmaların sonuçları da peş peşe geliyor. İnşallah lig de hak ettiğimiz nokta da yer alacağız’dedi.      
Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen dün Manisaspor Eski Kulüp Başkanı ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Yunusemre Belediyesi Meclis üyesi ve Hanedan Çeyiz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakaş ile bir araya geldi. Manisaspor’un Denizlispor ve Gaziantepspor ile oynadığı maçlarda kazandığı galibiyetlerin konuşulduğu sohbette Mergen, Denge Gazetesi’ne yönelik açıklamalarda bulundu.

HABER 
ASUDE ONAR

‘TFF 1.Lig’de mücadele eden takımımızın ligde üst sıralara çıkışı devam ediyor. Sezonun ilk yarısının bitmesine 3 hafta var. Kalan 3 haftamızı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Biz iyi bir takımız, iyi bir ekibiz. Daha önce basın mensupları aracılığıyla yaptığım röportajlarda da belirttiğim gibi her zaman takımımıza güvendim ve de güveniyorum. Geçen seneki ekibimizin büyük bir çoğunluğuyla yolumuza devam ediyoruz, bu sezon yaptığımız transferlerimiz de ekibe çok kısa sürede adapte oldular. Hiç yabancılık çekmediler. Manisaspor Klüp ekibi olarak oynanan maçları teker teker inceliyoruz, değerlendiriyoruz, eksiklerimiz var mı ölçüp biçiyoruz. En kötü kendimize belirlediğimiz hedef maç kaybetmemek. Tabi her zaman hedeflediğimiz karşılaşmalar da 3 puanı hanemize yazdırabilmek. Takımımızın ligdeki yeri ve maçlarımız inşallah iyi olacak buna canı gönülden inanıyoruz.’dedi.
AİLELERİ MAÇLARA ÇAĞIRDI
TFF 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda taraftar tarafından çok yalnız bırakıldığını da üzülerek belirten Mergen; ‘Ligde tutunmamız lazım, maçlarımızı kazanmamız lazım. Şehir ile Manisalılar ile bütünleşip moralleri yüksek tutabilmemiz lazım. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarımız da bile ilgisizlik bizi çok üzüyor. Kulüp başkanı olarak sizlerin aracılığı ile ailelere, kadınlara, gençlere sesleniyorum; ailece maça gelmeleri noktasında kendilerini davet ediyorum. Taraftarlarımız, destekçilerimiz bizim olmazsa olmazımız. Takımımızın büyük bir morale ihtiyacı var. İnşallah Manisaspor Kulübümüzü ait olduğu yerlere en kısa sürede hak ettiği yere hep birlikte getirelim istiyorum. Son haftalarda kazandığımız maçlar bizi çok mutlu etti. Takımımız ve teknik ekibimiz istikrarlı başarıları kazanmak için çok efor sarf etti. Bu çalışmaların sonuçları da peş peşe geliyor. İnşallah lig de hak ettiğimiz nokta da yer alacağız’dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.