MERGEN: “TRANSFER YASAĞINI KALDIRDIK”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2016 - 11:48, Güncelleme: 26.08.2016 - 11:48
 

MERGEN: “TRANSFER YASAĞINI KALDIRDIK”

Manisasporda geçmiş dönemlerden kalan borçlar nedeniyle oluşan transfer yasağı kaldırıldı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen konuyla ilgili yaptığı açıklamada geçmiş yönetimlerden kalan futbolcu ve menajer alacakları nedeniyle oluşan transfer yasağını Ümraniyespor maçından önce kaldırdıklarını belirterek, “Yeni transferlerimiz Daniel Dimov, İsmail Şahmalı ve Ozan Sol’un lisans işlemleri Ümraniyespor maçı öncesinde tamamlandı. Yabancı transferlerimizden Daniel Dimov’un daha önce Türkiye’de oynamış olması nedeniyle lisansı yetiştirildi. Diğer yabancı transferlerimiz Novillo, Bakaki ve Konde’nin ise hafta sonuna kadar lisansları yetişecek ve bu futbolcularımızda 3. haftada oynayacağımız Eskişehirspor maçında görev alabilecekler. Bu gelişme camiamız adına hayırlı olsun. Manisaspor güzel günler görecek.” diye konuştu.

Manisasporda geçmiş dönemlerden kalan borçlar nedeniyle oluşan transfer yasağı kaldırıldı.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen konuyla ilgili yaptığı açıklamada geçmiş yönetimlerden kalan futbolcu ve menajer alacakları nedeniyle oluşan transfer yasağını Ümraniyespor maçından önce kaldırdıklarını belirterek, “Yeni transferlerimiz Daniel Dimov, İsmail Şahmalı ve Ozan Sol’un lisans işlemleri Ümraniyespor maçı öncesinde tamamlandı. Yabancı transferlerimizden Daniel Dimov’un daha önce Türkiye’de oynamış olması nedeniyle lisansı yetiştirildi. Diğer yabancı transferlerimiz Novillo, Bakaki ve Konde’nin ise hafta sonuna kadar lisansları yetişecek ve bu futbolcularımızda 3. haftada oynayacağımız Eskişehirspor maçında görev alabilecekler. Bu gelişme camiamız adına hayırlı olsun. Manisaspor güzel günler görecek.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.