MERGEN “TRİBÜNLERDE BİR KOLTUK BİLE BOŞ OLMAMALI “

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2016 - 09:47, Güncelleme: 23.02.2016 - 09:47
 

MERGEN “TRİBÜNLERDE BİR KOLTUK BİLE BOŞ OLMAMALI “

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Spor Toto 2 Lig’in 24. haftasında Kocaeli Birlikspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ve bu karşılaşmada Tarzan Tribünü’nün taraftarlara açılacağını söyledi.
  Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Spor Toto 2 Lig’in 24. haftasında Kocaeli Birlikspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.   Mergen, Pazar günü Kocaeli Birlikspor ile zirve yarışında çok önemli bir mücadele vereceklerini belirterek, “Ankara Demirspor ile berabere kalmamıza rağmen avantajımız devam ediyor ve bu avantajı Kocaeli Birlikspor maçından alınacak galibiyet ile arttırmak istiyoruz.” dedi.   “7'DEN 70'E HERKESİ BU MAÇA BEKLİYORUZ” Tüm Manisalıları Kocaeli Birlikspor maçında takımlarına destek olmaya davet ettiklerini ifade eden Mergen, “Seyirci sayımızdaki azalma ve ekonomik nedenler sebebiyle Tarzan Tribünü’nü bu sezon faaliyete sokmamıştık. Bu hafta oynayacağımız Kocaeli Birlikspor maçıyla birlikte Tarzan Tribünü’nü taraftarımıza açacağız. Manisa'da 7'den 70'e herkesi bu maça bekliyoruz. Tribünlerde bir koltuk bile boş olmamalı. Bu takıma gönül veren herkes, üzerine düşeni yapmalı. Taraftarımızın desteğiyle Kocaeli Birlikspor maçında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Spor Toto 2 Lig’in 24. haftasında Kocaeli Birlikspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ve bu karşılaşmada Tarzan Tribünü’nün taraftarlara açılacağını söyledi.
 

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Spor Toto 2 Lig’in 24. haftasında Kocaeli Birlikspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

Mergen, Pazar günü Kocaeli Birlikspor ile zirve yarışında çok önemli bir mücadele vereceklerini belirterek, “Ankara Demirspor ile berabere kalmamıza rağmen avantajımız devam ediyor ve bu avantajı Kocaeli Birlikspor maçından alınacak galibiyet ile arttırmak istiyoruz.” dedi.

 

“7'DEN 70'E HERKESİ BU MAÇA BEKLİYORUZ”

Tüm Manisalıları Kocaeli Birlikspor maçında takımlarına destek olmaya davet ettiklerini ifade eden Mergen, “Seyirci sayımızdaki azalma ve ekonomik nedenler sebebiyle Tarzan Tribünü’nü bu sezon faaliyete sokmamıştık. Bu hafta oynayacağımız Kocaeli Birlikspor maçıyla birlikte Tarzan Tribünü’nü taraftarımıza açacağız. Manisa'da 7'den 70'e herkesi bu maça bekliyoruz. Tribünlerde bir koltuk bile boş olmamalı. Bu takıma gönül veren herkes, üzerine düşeni yapmalı. Taraftarımızın desteğiyle Kocaeli Birlikspor maçında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.