MİLLİ GURUR YAŞATTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2017 - 15:07, Güncelleme: 04.02.2017 - 15:07
 

MİLLİ GURUR YAŞATTI

Salihli Belediyespor Judo Takımından Kadir Bingöl, Büyük Erkekler Milli Takım kadrosuna alındı.
Salihli Belediyespor'lu Judocu Kadir Bingöl, Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Açık Kupasında milli takım formasıyla mücadele edecek.  Salihli Belediyespor Judo Takımının katıldığı turnuvalarda madalya kazandığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, Antrenörler Oktay Ayaz, Namet Gülmez ve Özlem Ayaz'ı tebrik ederek milli takıma seçilen judocu Kadir Bingöl'e başarılar diledi.
Salihli Belediyespor Judo Takımından Kadir Bingöl, Büyük Erkekler Milli Takım kadrosuna alındı.
Salihli Belediyespor'lu Judocu Kadir Bingöl, Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Açık Kupasında milli takım formasıyla mücadele edecek. 
Salihli Belediyespor Judo Takımının katıldığı turnuvalarda madalya kazandığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, Antrenörler Oktay Ayaz, Namet Gülmez ve Özlem Ayaz'ı tebrik ederek milli takıma seçilen judocu Kadir Bingöl'e başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.