MİNDERE MANİSA DAMGASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2012 - 19:39, Güncelleme: 06.05.2012 - 19:39
 

MİNDERE MANİSA DAMGASI

30 ilden 360 sporcunun katıldığı müsabakalarda 66 kiloda Greko-Romen stilinde mücadele eden Furkan Bayrak Türkiye birincisi oldu
 Samsun Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonası’na 30 ilden 360 sporcunun katıldığı müsabakalarda Akhisar Özel Yüksel Lisesi adına 66 kg.Greko-Romen stilinde mücadele eden Furkan Bayrak Türkiye birincisi oldu. Ayrıca yine 120 kg. serbest stilde mücadele eden Akhisar Özel Yüksel Lisesi öğrencisi Tunahan Gündoğan Türkiye üçüncüsü oldu. Öte yandan Akhisar Belediyespor Güreş Takımı sporcusu olan öğrencilerin çalıştırıcısı İsmail Göze, Manisa’nın ismini Türkiye’ye duyurduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi, ”Sporcularımız kulüp bazında olduğu gibi okulları adına da Betsmove en iyi şekilde mücadele ederek Manisa’yı ve okullarının isimlerini Türkiye’ye duyurdular.Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.Bu başarılarını ileriki tarihlerde açıklanacak olan Avrupa Şampiyonasında da sürdüreceklerine inanıyorum.Bir hedefe kilitlenebilmeleri ve disiplinli bir antrenman hayatı daha nice başarılar getirecektir.” dedi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecekler Beden Eğitimi Öğretmeni Şerif Özdemir ise genç güreşçilere Avrupa Şampiyonası için başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı,”Öğrencilerimizin bu başarıları tesadüf değildir. Okul içerisindeki ahlaki ve sempatik tavırları ile birlikte kulüp içerindeki arkadaşlık ilişkileri son derece iyi.Bu sayede hedeflerine ulaşıyorlar. Okulumuza Türkiye Birinciliği  getiren öğrencimiz Furkan Bayrak ve Türkiye Üçüncüsü olan Tunahan Gündoğan’ı bir kez daha tebrik eder,Avrupa Şampiyonasında da başarılar dilerim.”dedi.
30 ilden 360 sporcunun katıldığı müsabakalarda 66 kiloda Greko-Romen stilinde mücadele eden Furkan Bayrak Türkiye birincisi oldu
 Samsun Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonası’na 30 ilden 360 sporcunun katıldığı müsabakalarda Akhisar Özel Yüksel Lisesi adına 66 kg.Greko-Romen stilinde mücadele eden Furkan Bayrak Türkiye birincisi oldu. Ayrıca yine 120 kg. serbest stilde mücadele eden Akhisar Özel Yüksel Lisesi öğrencisi Tunahan Gündoğan Türkiye üçüncüsü oldu. Öte yandan Akhisar Belediyespor Güreş Takımı sporcusu olan öğrencilerin çalıştırıcısı İsmail Göze, Manisa’nın ismini Türkiye’ye duyurduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi, ”Sporcularımız kulüp bazında olduğu gibi okulları adına da Betsmove en iyi şekilde mücadele ederek Manisa’yı ve okullarının isimlerini Türkiye’ye duyurdular.Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.Bu başarılarını ileriki tarihlerde açıklanacak olan Avrupa Şampiyonasında da sürdüreceklerine inanıyorum.Bir hedefe kilitlenebilmeleri ve disiplinli bir antrenman hayatı daha nice başarılar getirecektir.” dedi

Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecekler

Beden Eğitimi Öğretmeni Şerif Özdemir ise genç güreşçilere Avrupa Şampiyonası için başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı,”Öğrencilerimizin bu başarıları tesadüf değildir. Okul içerisindeki ahlaki ve sempatik tavırları ile birlikte kulüp içerindeki arkadaşlık ilişkileri son derece iyi.Bu sayede hedeflerine ulaşıyorlar. Okulumuza Türkiye Birinciliği  getiren öğrencimiz Furkan Bayrak ve Türkiye Üçüncüsü olan Tunahan Gündoğan’ı bir kez daha tebrik eder,Avrupa Şampiyonasında da başarılar dilerim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cumhur Bülbül
(09.06.2018 07:19 - #1042)
Yazınız İslama fobi Yİ çağrıştırıyor, mübarek Ramazan Bayramını kutluyacağımız bu günlerde, kurban bayramının olumsuzluklarından bahsediyor,% 99 u Müslüman olan ülkemde kutsal nayramlarımızı karalıyor, İslamı terörist göstermeye çalışıyor, 5. Sayfanın enbaşında böyle biryazıyı incelemeden yayınladığınız için gazatenizi protesto ediyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.