MOSTEM’İN HEDEFİ İKİNCİ LİG!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 10:57, Güncelleme: 23.01.2018 - 10:57
 

MOSTEM’İN HEDEFİ İKİNCİ LİG!

Manisa’da,MOSTEM’in ev sahipliğinde oynanan 2.Lig’e yükselme play-off 1. etap grup maçları tamamlandı. MOSTEM Spor Kulübü Voleybol Bayan Takımı,3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grubunu ikinci sırada bitirerek başarılı bir performans ortaya koydu.
Son dönemde spora önemli katkılar sağlayan ve özellikle voleybol branşında boy gösteren MOSTEM, Voleybol A Takımı ile 2. Lig’i gözüne kestirmiş durumda. MOSTEM Spor Kulübü, yeni yapılan süper salonuyla 18-20 Ocak tarihlerinde Manisa’da oynanan 2. Lig’e yükselme play-off1. etap grup maçlarına ev sahipliği yaptı. Oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet alarak grubunu 2. sırada bitiren MOSTEM, diğer gruplardan gelecek sonuçları beklemeye başladı. Statüye göre, gruplarını 1. sırada bitiren takımlar tur atlayarak 2. Lig’e yükselme play-off 2. etap grup maçlarına terfi ediyorlar. İkinci sırada bitiren takımlar arasından ise en iyi puana ve averaja sahip olan takım, play-off 2. etap maçlarına terfi etme hakkı kazanıyor. 3 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET ALDILAR 18 Ocak’ta grubun açılış maçında MOSTEM Spor Salonu’nda Karşıyaka Koleji ile karşılaşan MOSTEM Voleybol Takımı, grupların başlamasından hemen önce hazırlık maçında mağlup ettiği rakibine bu kez yenilmekten kurtulamadı. Çekişmeli bir maç oynanmasına rağmen İzmir temsilcisine 3-0 yenilen MOSTEM, gruplara kötü bir başlangıç yapmış oldu. İkinci gün maçında İzmir Mavi Şehir ile mücadele eden MOSTEM, uzatma setine giden maçı 3-2 kazandı ve ilk galibiyetini aldı. Grup müsabakalarının üçüncü ve son gününde ise iki kez parkeye çıkan MOSTEM, ilk olarak İzmir Selçuk Belevi Gençlerbirliği ile karşılaştı. Karşılaşmayı rahat bir şekilde 3-0 kazanan ev sahibi, ikinci maç öncesinde moral depoladı. Günün kendi adına ikinci, grup müsabakalarının da kapanış maçında Ata Spor ile oynayan MOSTEM, bu maçtan da 3-1 galip ayrıldı ve 4 maçta 3 galibiyete ulaştı. Topladığı 8 puanla, 9 puanlı grup lideri Karşıyaka Koleji’nin (3 galibiyet, 1 mağlubiyet) ardından grubunu 2. sırada bitiren ev sahibi, diğer gruplardan gelecek sonuçları beklemeye başladı. Aldığı 8 puan ve iyi olan averajıyla büyük ihtimalle gruplar arasında en iyi ikinci takım olmaya hak kazanacak olan MOSTEM, 2. Lig’e yükselme play-off 2. etap  grup maçlarında mücadele etme şansını yakalayacak. “TAM BİR ŞÖLEN HAVASI VARDI” Oynanan grup müsabakalarının ardından bir değerlendirme yapan MOSTEM Baş Antrenörü Hüseyin Saniyar: “Grupların ilk gününde hiç beklemediğimiz, şanssız bir mağlubiyet aldık. Fakat sonrasında çabuk toparlandık ve kalan 3 maçımızı da kazandık. Maçlar tam bir şölen havasında geçti. Özellikle son gün maçları harika bir atmosferde oynandı. Salona gelen seyirciler, müsabakalara büyük renk kattılar. Büyük ihtimalle en iyi ikinci olacağız. Sonrasında ikinci etap grup maçları başlayacak. Hedefimizi 2. Lig olarak belirledik, inşallah bunu başaracağız. Çok güzel bir salonumuz var, çok güzel tesislerimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte MOSTEM’i en üst noktaya çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.  
Manisa’da,MOSTEM’in ev sahipliğinde oynanan 2.Lig’e yükselme play-off 1. etap grup maçları tamamlandı. MOSTEM Spor Kulübü Voleybol Bayan Takımı,3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grubunu ikinci sırada bitirerek başarılı bir performans ortaya koydu.
Son dönemde spora önemli katkılar sağlayan ve özellikle voleybol branşında boy gösteren MOSTEM, Voleybol A Takımı ile 2. Lig’i gözüne kestirmiş durumda. MOSTEM Spor Kulübü, yeni yapılan süper salonuyla 18-20 Ocak tarihlerinde Manisa’da oynanan 2. Lig’e yükselme play-off1. etap grup maçlarına ev sahipliği yaptı. Oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet alarak grubunu 2. sırada bitiren MOSTEM, diğer gruplardan gelecek sonuçları beklemeye başladı. Statüye göre, gruplarını 1. sırada bitiren takımlar tur atlayarak 2. Lig’e yükselme play-off 2. etap grup maçlarına terfi ediyorlar. İkinci sırada bitiren takımlar arasından ise en iyi puana ve averaja sahip olan takım, play-off 2. etap maçlarına terfi etme hakkı kazanıyor.



3 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET ALDILAR
18 Ocak’ta grubun açılış maçında MOSTEM Spor Salonu’nda Karşıyaka Koleji ile karşılaşan MOSTEM Voleybol Takımı, grupların başlamasından hemen önce hazırlık maçında mağlup ettiği rakibine bu kez yenilmekten kurtulamadı. Çekişmeli bir maç oynanmasına rağmen İzmir temsilcisine 3-0 yenilen MOSTEM, gruplara kötü bir başlangıç yapmış oldu. İkinci gün maçında İzmir Mavi Şehir ile mücadele eden MOSTEM, uzatma setine giden maçı 3-2 kazandı ve ilk galibiyetini aldı. Grup müsabakalarının üçüncü ve son gününde ise iki kez parkeye çıkan MOSTEM, ilk olarak İzmir Selçuk Belevi Gençlerbirliği ile karşılaştı. Karşılaşmayı rahat bir şekilde 3-0 kazanan ev sahibi, ikinci maç öncesinde moral depoladı. Günün kendi adına ikinci, grup müsabakalarının da kapanış maçında Ata Spor ile oynayan MOSTEM, bu maçtan da 3-1 galip ayrıldı ve 4 maçta 3 galibiyete ulaştı. Topladığı 8 puanla, 9 puanlı grup lideri Karşıyaka Koleji’nin (3 galibiyet, 1 mağlubiyet) ardından grubunu 2. sırada bitiren ev sahibi, diğer gruplardan gelecek sonuçları beklemeye başladı. Aldığı 8 puan ve iyi olan averajıyla büyük ihtimalle gruplar arasında en iyi ikinci takım olmaya hak kazanacak olan MOSTEM, 2. Lig’e yükselme play-off 2. etap  grup maçlarında mücadele etme şansını yakalayacak.




“TAM BİR ŞÖLEN HAVASI VARDI”
Oynanan grup müsabakalarının ardından bir değerlendirme yapan MOSTEM Baş Antrenörü Hüseyin Saniyar: “Grupların ilk gününde hiç beklemediğimiz, şanssız bir mağlubiyet aldık. Fakat sonrasında çabuk toparlandık ve kalan 3 maçımızı da kazandık. Maçlar tam bir şölen havasında geçti. Özellikle son gün maçları harika bir atmosferde oynandı. Salona gelen seyirciler, müsabakalara büyük renk kattılar. Büyük ihtimalle en iyi ikinci olacağız. Sonrasında ikinci etap grup maçları başlayacak. Hedefimizi 2. Lig olarak belirledik, inşallah bunu başaracağız. Çok güzel bir salonumuz var, çok güzel tesislerimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte MOSTEM’i en üst noktaya çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.