MURAT GERMEN KARŞIYAKA’YI 5-3 MAĞLUP ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 12:31, Güncelleme: 09.10.2017 - 12:31
 

MURAT GERMEN KARŞIYAKA’YI 5-3 MAĞLUP ETTİ

İzmir’de düzenlenen özel turnuvaya katılan Murat Germen Futbol Akademi 2009 Takımı, ilk maçında Karşıyaka’yı 5-3 mağlup etti. Murat Germen Futbol Akademi, Bucaspor ve İzmirgücü aldıkları galibiyetle turnuvaya 3’er puanla başlayan takımlar oldu. Murat Germen ikinci maçında 15 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İzmir’de Menemen ile karşılaşacak.
Başarı Halı Sahası’nda oynanan müsabakada Antrenör Soner Seçilmiş yönetiminde çıkan Yılkılar karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı. 20’şer dakikadan iki devre oynanan müsabaka sonu sevinen taraf 5-3’lük skorla Murat Germen Futbol Akademi oldu. U9 Minikler B Grubu’nda mücadele eden Manisa temsilcisi, Karşıyaka, Bucaspor, Menemen, İzmirgücü ve Yeşilova Esnafspor ile puan mücadelesi veriyor. Grubun diğer maçlarında Bucaspor, Yeşilova Esnafspor’u9-1 ile geçerken, İzmirgücü’de Menemen’i 8-2’lik skorla geçti. Murat Germen Futbol Akademi, Bucaspor ve İzmirgücü aldıkları galibiyetle turnuvaya 3’er puanla başlayan takımlar oldu. Murat Germen ikinci maçında 15 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İzmir’de Menemen ile karşılaşacak. “SKOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL” Murat Germen Futbol Akademi 2009 Antrenörü Soner Seçilmiş, turnuvaya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bizim için önemli olan çocuklarımızın turnuva esnasında sahada verdikleri olumlu tepkiler. Skor bizim için önemli değil. Biz yarışmacı değil, Türk futboluna yeni isimler kazandırmak için çalışıyoruz.İzmir’de düzenlenen bu özel turnuva çocuklarımız için çok önemli. Murat Germen Futbol Akademi olarak en iyisi için daha fazla çalışacağız” şeklinde konuştu.  
İzmir’de düzenlenen özel turnuvaya katılan Murat Germen Futbol Akademi 2009 Takımı, ilk maçında Karşıyaka’yı 5-3 mağlup etti. Murat Germen Futbol Akademi, Bucaspor ve İzmirgücü aldıkları galibiyetle turnuvaya 3’er puanla başlayan takımlar oldu. Murat Germen ikinci maçında 15 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İzmir’de Menemen ile karşılaşacak.
Başarı Halı Sahası’nda oynanan müsabakada Antrenör Soner Seçilmiş yönetiminde çıkan Yılkılar karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı. 20’şer dakikadan iki devre oynanan müsabaka sonu sevinen taraf 5-3’lük skorla Murat Germen Futbol Akademi oldu. U9 Minikler B Grubu’nda mücadele eden Manisa temsilcisi, Karşıyaka, Bucaspor, Menemen, İzmirgücü ve Yeşilova Esnafspor ile puan mücadelesi veriyor. Grubun diğer maçlarında Bucaspor, Yeşilova Esnafspor’u9-1 ile geçerken, İzmirgücü’de Menemen’i 8-2’lik skorla geçti. Murat Germen Futbol Akademi, Bucaspor ve İzmirgücü aldıkları galibiyetle turnuvaya 3’er puanla başlayan takımlar oldu. Murat Germen ikinci maçında 15 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İzmir’de Menemen ile karşılaşacak.



“SKOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL”
Murat Germen Futbol Akademi 2009 Antrenörü Soner Seçilmiş, turnuvaya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bizim için önemli olan çocuklarımızın turnuva esnasında sahada verdikleri olumlu tepkiler. Skor bizim için önemli değil. Biz yarışmacı değil, Türk futboluna yeni isimler kazandırmak için çalışıyoruz.İzmir’de düzenlenen bu özel turnuva çocuklarımız için çok önemli. Murat Germen Futbol Akademi olarak en iyisi için daha fazla çalışacağız” şeklinde konuştu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.