OKULLAR ARASI MİNİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 09:46, Güncelleme: 25.05.2016 - 09:46
 

OKULLAR ARASI MİNİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Seramiksan Spor Kulübü tarafından, bu yıl 5.si düzenlenen okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası” 25 Mayıs Çarşamba günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda başlıyor.
 Seramiksan Spor Kulübü, Kadın Voleybol Takımı’nın 1.Lig’e yükselmesinin ardından altyapı takımlarının başarılarının da gururunu yaşıyor. Seramiksan, 5 yıldır voleybola olan desteğini okullar arası voleybol turnuvası ile devam ettiriyor. Turgutlu’da düzenlenen okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası”na 12 okuldan 16 takım katılacak. 25 Mayıs Çarşamba günü başlayacak olan turnuva 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan final karşılaşmasıyla sona erecek. Seramiksan Spor Kulübü, turnuvaya katılan tüm okullara ve sporculara hediyeler dağıtacak. Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul yapmış olduğu açıklamada “Başarılı geçen bir sezonun ardından Kadın Voleybol Takımımız 1.Lig’e yükseldi. Alt yapı takımlarımız da gösterdikleri başarılarıyla fark yaratıyor. Bu yıl 5.si düzenlenecek olan okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası” ile amacımız Turgutlu’nun bayan voleybolundaki başarısına devam etmek. Turnuvalarda oyuncu seçmeleri yaparak başarılı sporcular yetiştirmeye devam etmek istiyoruz.” dedi.  
Seramiksan Spor Kulübü tarafından, bu yıl 5.si düzenlenen okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası” 25 Mayıs Çarşamba günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda başlıyor.
 Seramiksan Spor Kulübü, Kadın Voleybol Takımı’nın 1.Lig’e yükselmesinin ardından altyapı takımlarının başarılarının da gururunu yaşıyor. Seramiksan, 5 yıldır voleybola olan desteğini okullar arası voleybol turnuvası ile devam ettiriyor. Turgutlu’da düzenlenen okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası”na 12 okuldan 16 takım katılacak. 25 Mayıs Çarşamba günü başlayacak olan turnuva 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan final karşılaşmasıyla sona erecek. Seramiksan Spor Kulübü, turnuvaya katılan tüm okullara ve sporculara hediyeler dağıtacak.

Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul yapmış olduğu açıklamada “Başarılı geçen bir sezonun ardından Kadın Voleybol Takımımız 1.Lig’e yükseldi. Alt yapı takımlarımız da gösterdikleri başarılarıyla fark yaratıyor. Bu yıl 5.si düzenlenecek olan okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası” ile amacımız Turgutlu’nun bayan voleybolundaki başarısına devam etmek. Turnuvalarda oyuncu seçmeleri yaparak başarılı sporcular yetiştirmeye devam etmek istiyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.