ONAYLI'DAN SPORCULARA MESİR MACUNU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2012 - 19:12, Güncelleme: 23.05.2012 - 19:12
 

ONAYLI'DAN SPORCULARA MESİR MACUNU

Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, kardeş şehir Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ve yönetim kurulu üyelerine verdiği yemekte, kulüp yöneticilerine ve sporculara verilmek üzere mesir macunu takdim ederek başarılar diledi.
 Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, kardeş şehir Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ve yönetim kurulu üyelerine verdiği yemekte, kulüp yöneticilerine ve sporculara verilmek üzere mesir macunu takdim ederek başarılar diledi.  Manisa ile Kahramanmaraş’ın kardeş şehir olduğunu ifade eden Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, “Kardeş şehrimizin kulüp yöneticilerini ve sporcularını Manisa’da ağırlamaktan ve onlarla beraber olmaktan son derece mutluyuz. Manisa deyince aklımıza ilk gelen mesir macunudur. Manisa mesir ile mesir de Manisa ile özdeşleşmiştir. Bu nedenle kardeş şehrimiz Kahramanmaraş Spor Kulüp yöneticilerine ve sporcularına verilmek üzere kulüp başkanımız Sayın Feridun Kolat’a Milosbet mesir macunu takdim ettik. Perşembe günü (bugün) Bingöl Belediye Spor ile yapacakları final karşılaşması öncesinde kendilerine başarılar diliyorum. “dedi. Kahramanmaraş Spor Kulüp Başkanı Kolat ise, kardeş şehir Manisalıların çok misafirperver ve sıcakkanlı olduklarını belirterek, kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı Onaylı’ya teşekkür etti. Kolat ayrıca bugün yapılacak final karşılaşmasını izlemek üzere, Urfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy ve İl Genel Meclis Üyeleri,  Kahramanmaraş’tan çok sayıda vatandaşın yanısıra,  yurdun değişik il ve ilçelerinden, Almanya, İsveç, İngiltere, Fransa gibi diğer ülkelerden de Kahramanmaraşlıların Manisa’ya geleceğini bildirdi.  
Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, kardeş şehir Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ve yönetim kurulu üyelerine verdiği yemekte, kulüp yöneticilerine ve sporculara verilmek üzere mesir macunu takdim ederek başarılar diledi.
 Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, kardeş şehir Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ve yönetim kurulu üyelerine verdiği yemekte, kulüp yöneticilerine ve sporculara verilmek üzere mesir macunu takdim ederek başarılar diledi.  Manisa ile Kahramanmaraş’ın kardeş şehir olduğunu ifade eden Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, “Kardeş şehrimizin kulüp yöneticilerini ve sporcularını Manisa’da ağırlamaktan ve onlarla beraber olmaktan son derece mutluyuz. Manisa deyince aklımıza ilk gelen mesir macunudur. Manisa mesir ile mesir de Manisa ile özdeşleşmiştir. Bu nedenle kardeş şehrimiz Kahramanmaraş Spor Kulüp yöneticilerine ve sporcularına verilmek üzere kulüp başkanımız Sayın Feridun Kolat’a Milosbet mesir macunu takdim ettik. Perşembe günü (bugün) Bingöl Belediye Spor ile yapacakları final karşılaşması öncesinde kendilerine başarılar diliyorum. “dedi.

Kahramanmaraş Spor Kulüp Başkanı Kolat ise, kardeş şehir Manisalıların çok misafirperver ve sıcakkanlı olduklarını belirterek, kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı Onaylı’ya teşekkür etti. Kolat ayrıca bugün yapılacak final karşılaşmasını izlemek üzere, Urfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy ve İl Genel Meclis Üyeleri,  Kahramanmaraş’tan çok sayıda vatandaşın yanısıra,  yurdun değişik il ve ilçelerinden, Almanya, İsveç, İngiltere, Fransa gibi diğer ülkelerden de Kahramanmaraşlıların Manisa’ya geleceğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.