ONLAR GELECEĞİN YILDIZLARI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2012 - 16:51, Güncelleme: 20.01.2012 - 16:51
 

ONLAR GELECEĞİN YILDIZLARI

Türkiye U-16 Milli Takım oyuncuları Samet, Alim ve Selim Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının çok zor geçtiğini fakat karşılaşmadan galip ayrılarak finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını açıkladı. Manisa’nın da çok güzel bir şehir olduğunu belirten geleceğin yıldızları, final maçını kazanarak ülkelerini gururlandırmak istiyor
 Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında sahanın kötü olduğunu fakat ellerinden gelenin en iyisini yaparak finale kaldıklarını belirten milliler, gelecekte en büyük hayallerinin A Milli Takım forması altında mücadele etmek olduklarını belirtti. Takımdaki arkadaşlık havasının üst seviyede olduğunu belirten başarılı milli oyuncu Samet Acar,“Elimizden gelen bütün özveriyi sahaya yansıtarak finale kalma başarısı gösterdik. Finalde güzel bir oyun oynayarak bu turnuvadan alnımızın akıyla çıkmayı istiyoruz. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında sahanın kötü olmasına rağmen sonuca ulaştık ve mutluyuz. Takımdaki hava çok olumlu. Burada çok tecrübeli hocalarımızın önderliğinde gelişerek çalışmalarımız sürüyor. İlk hedefimiz A Milli Takıma yükselerek gururla ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Abdullah Avcı da maçlarımızı takip etti ve umarım onun gözüne de girme başarısı göstermişizdir. Manisa’yı çok güzel bulduk. Güzel bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyuz.”şeklinde konuştu. En büyük hayalinin A Milli Futbol Takımı’nda mücadele etmek olduğunu söyleyen Alim Harlak,“Çok zor bir karşılaşmanın ardından Çek Cumhuriyeti gibi futbolda söz sahibi bir Makrobet ülkeyi yendiğimiz için öncelikle çok mutlu ve gururluyuz. Futbolsever vatandaşlarımızı bi nebze de mutlu edebildiysek bizim için harika bir duygudur bu. Futboldaki hedefim ileride A Milli Takım forması altında mücadele etmek. Büyük kulüplerde boy göstererek Avrupa’da top koşturabilmek. Final maçında da elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek istiyoruz.”dedi. Finaldeki mücadelenin çok zor geçeceğini belirten fakat galip gelmek istediklerini söyleyen Selim Şahin şöyle konuştu,“Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Şu ana kadar çok iyi bir turnuva geçirdik. Burada Milli Takımı temsil ediyoruz ve bunun hakkını vermek istiyoruz. Finallerdeki mücadelenin çok zor olacağını biliyoruz. Fakat takımdaki arkadaşlık duygusu, birlik ve beraberlik üst düzeyde. Bunun sayesinde final maçımızı da kazanarak ülkemizi gururlandıracağımıza inanıyoruz. Çok deneyimli hocalarla birlikte çalışıyoruz. Abi kardeş ortamında bizi çalıştırıyorlar. Bize verdikleri bu emeğin karşılığında final maçını kazanmayı istiyoruz.” 
Türkiye U-16 Milli Takım oyuncuları Samet, Alim ve Selim Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının çok zor geçtiğini fakat karşılaşmadan galip ayrılarak finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını açıkladı. Manisa’nın da çok güzel bir şehir olduğunu belirten geleceğin yıldızları, final maçını kazanarak ülkelerini gururlandırmak istiyor
 Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında sahanın kötü olduğunu fakat ellerinden gelenin en iyisini yaparak finale kaldıklarını belirten milliler, gelecekte en büyük hayallerinin A Milli Takım forması altında mücadele etmek olduklarını belirtti. Takımdaki arkadaşlık havasının üst seviyede olduğunu belirten başarılı milli oyuncu Samet Acar,“Elimizden gelen bütün özveriyi sahaya yansıtarak finale kalma başarısı gösterdik. Finalde güzel bir oyun oynayarak bu turnuvadan alnımızın akıyla çıkmayı istiyoruz. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında sahanın kötü olmasına rağmen sonuca ulaştık ve mutluyuz. Takımdaki hava çok olumlu. Burada çok tecrübeli hocalarımızın önderliğinde gelişerek çalışmalarımız sürüyor. İlk hedefimiz A Milli Takıma yükselerek gururla ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Abdullah Avcı da maçlarımızı takip etti ve umarım onun gözüne de girme başarısı göstermişizdir. Manisa’yı çok güzel bulduk. Güzel bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyuz.”şeklinde konuştu.

En büyük hayalinin A Milli Futbol Takımı’nda mücadele etmek olduğunu söyleyen Alim Harlak,“Çok zor bir karşılaşmanın ardından Çek Cumhuriyeti gibi futbolda söz sahibi bir Makrobet ülkeyi yendiğimiz için öncelikle çok mutlu ve gururluyuz. Futbolsever vatandaşlarımızı bi nebze de mutlu edebildiysek bizim için harika bir duygudur bu. Futboldaki hedefim ileride A Milli Takım forması altında mücadele etmek. Büyük kulüplerde boy göstererek Avrupa’da top koşturabilmek. Final maçında da elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek istiyoruz.”dedi.

Finaldeki mücadelenin çok zor geçeceğini belirten fakat galip gelmek istediklerini söyleyen Selim Şahin şöyle konuştu,“Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Şu ana kadar çok iyi bir turnuva geçirdik. Burada Milli Takımı temsil ediyoruz ve bunun hakkını vermek istiyoruz. Finallerdeki mücadelenin çok zor olacağını biliyoruz. Fakat takımdaki arkadaşlık duygusu, birlik ve beraberlik üst düzeyde. Bunun sayesinde final maçımızı da kazanarak ülkemizi gururlandıracağımıza inanıyoruz. Çok deneyimli hocalarla birlikte çalışıyoruz. Abi kardeş ortamında bizi çalıştırıyorlar. Bize verdikleri bu emeğin karşılığında final maçını kazanmayı istiyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.