ÖZDAĞ; “MANİSASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU TAKDİRE ŞAYANDIR”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 09:44, Güncelleme: 02.05.2016 - 09:44
 

ÖZDAĞ; “MANİSASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU TAKDİRE ŞAYANDIR”

Manisaspor’un 2. Lig Kırmızı Grup’un son maçında Sivas Belediyespor’u 1-0 yenerek PTT 1. Lige çıkmasının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere pek çok sorun yaşayan Manisaspor’un herşeye rağmen şampiyon olmasının dikkat çekici ve takdire şayan olduğunu belirtti.
 2. Lig Kırmızı Grup’un son maçında Sivas Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenerek PTT 1. Lige yükselen Manisaspor’un şampiyon olması Manisa’da büyük sevince sahne olurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ yaptığı açıklamayla siya beyaz renklere sahip Manisa temsilcisinin başarısını kutladı. Elde edilen başarının dikkat çekici ve takdire şayan olduğunu kaydeden Özdağ, “Bu büyük başarıda kulüp personelinden futbolcusuna, futbolcusundan teknik heyetine, yöneticisine Manisaspor’a katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Zor bir süreçte ekonomik kriz yaşayarak bir spor kulübünün şampiyon olması dikkat çekici ve takdire şayandır. Manisaspor yöneticisiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, personeli ve seyircisiyle daha güzel şeylere layık. Bizde üzerimize hangi destek düşüyorsa bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi. Manisaspor’un şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselmesiyle siyah beyazlı takım adına yeni bir sayfa açıldığını belirten Özdağ, “Bu sayfada herkese sabır ve başarılar temenni ediyorum. Ümit ediyorum ki bu başarı sadece PTT 1. Ligde de devam edecek ve Manisaspor’da Akhisar Belediyespor’dan sonra Süper Ligde Manisa’yı temsil edecek bir başka Manisa takımı olacak. Bu hedef doğrultusunda herkesi geçmişten ders alarak birlik ve beraberlik içerisinde Manisa ve Manisaspor, Akhisar Belediyespor ve Manisa’nın diğer temsilcilerine destek vermeye, ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum” diye konuştu.
Manisaspor’un 2. Lig Kırmızı Grup’un son maçında Sivas Belediyespor’u 1-0 yenerek PTT 1. Lige çıkmasının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere pek çok sorun yaşayan Manisaspor’un herşeye rağmen şampiyon olmasının dikkat çekici ve takdire şayan olduğunu belirtti.
 2. Lig Kırmızı Grup’un son maçında Sivas Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenerek PTT 1. Lige yükselen Manisaspor’un şampiyon olması Manisa’da büyük sevince sahne olurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ yaptığı açıklamayla siya beyaz renklere sahip Manisa temsilcisinin başarısını kutladı. Elde edilen başarının dikkat çekici ve takdire şayan olduğunu kaydeden Özdağ, “Bu büyük başarıda kulüp personelinden futbolcusuna, futbolcusundan teknik heyetine, yöneticisine Manisaspor’a katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Zor bir süreçte ekonomik kriz yaşayarak bir spor kulübünün şampiyon olması dikkat çekici ve takdire şayandır. Manisaspor yöneticisiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, personeli ve seyircisiyle daha güzel şeylere layık. Bizde üzerimize hangi destek düşüyorsa bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi.

Manisaspor’un şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselmesiyle siyah beyazlı takım adına yeni bir sayfa açıldığını belirten Özdağ, “Bu sayfada herkese sabır ve başarılar temenni ediyorum. Ümit ediyorum ki bu başarı sadece PTT 1. Ligde de devam edecek ve Manisaspor’da Akhisar Belediyespor’dan sonra Süper Ligde Manisa’yı temsil edecek bir başka Manisa takımı olacak. Bu hedef doğrultusunda herkesi geçmişten ders alarak birlik ve beraberlik içerisinde Manisa ve Manisaspor, Akhisar Belediyespor ve Manisa’nın diğer temsilcilerine destek vermeye, ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.