ÖZEL SPORCULARDAN 8 MADALYA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2018 - 09:39, Güncelleme: 25.06.2018 - 09:39
 

ÖZEL SPORCULARDAN 8 MADALYA

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından İzmir Bornova Jimnastik Salonu’nda düzenlenen Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil eden 8 özel sporcu şampiyonada 5 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.
22 yaş kategorisinde İbrahim Sargı, 12-15 yaş kategorisinde Eylül Özkoyuncular ve Eda Atak, 8-11 yaş kategorisinde Hilal Nur Ece ve Zeynep Naz Demirel altın madalya kazanarak Türkiye birincisi oldu. 8-11 yaş kategorisinde Burak Kerem Gülen ve Eren Vural gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi olurken, 11 yaş kategorisinde ise Muhammet Alaca bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.  İl Müdürlüğü olarak her zaman özel sporcuların yanında olduklarının altını çizen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk: “Özel sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İl Müdürlüğü olarak her zaman özel çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetindeyiz. Jimnastik ve yüzme çalışmaları sayesinde özel çocuklarımız daha da sosyalleşme anlamında çok önemli gelişmeler ve başarılar elde ediyorlar. Bu alınan başarılı sonuç da bunu gösteriyor. Çocuklarımızın kendilerini rahat hissetmeleri, o rahatlığı aynı zamanda ailelerine de yansımış olması bizleri de oldukça mutlu ediyor. Bu başarılarda emeği geçen sporcu kardeşlerimiz, onları yetiştiren ailelerine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Nice büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyorum" diye konuştu. ​
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından İzmir Bornova Jimnastik Salonu’nda düzenlenen Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil eden 8 özel sporcu şampiyonada 5 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.
22 yaş kategorisinde İbrahim Sargı, 12-15 yaş kategorisinde Eylül Özkoyuncular ve Eda Atak, 8-11 yaş kategorisinde Hilal Nur Ece ve Zeynep Naz Demirel altın madalya kazanarak Türkiye birincisi oldu. 8-11 yaş kategorisinde Burak Kerem Gülen ve Eren Vural gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi olurken, 11 yaş kategorisinde ise Muhammet Alaca bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.  İl Müdürlüğü olarak her zaman özel sporcuların yanında olduklarının altını çizen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk: “Özel sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İl Müdürlüğü olarak her zaman özel çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetindeyiz. Jimnastik ve yüzme çalışmaları sayesinde özel çocuklarımız daha da sosyalleşme anlamında çok önemli gelişmeler ve başarılar elde ediyorlar. Bu alınan başarılı sonuç da bunu gösteriyor. Çocuklarımızın kendilerini rahat hissetmeleri, o rahatlığı aynı zamanda ailelerine de yansımış olması bizleri de oldukça mutlu ediyor. Bu başarılarda emeği geçen sporcu kardeşlerimiz, onları yetiştiren ailelerine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Nice büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.