ÖZŞEN'DEN MANİSASPOR DEĞERLENDİRMESİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 09:32, Güncelleme: 27.02.2017 - 09:32
 

ÖZŞEN'DEN MANİSASPOR DEĞERLENDİRMESİ

TFF 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Göztepe maçından 1-0 mağlup ayrılan Manisaspor maçının ardından Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; "Göztepe maçında 90 dakika çok iyi mücadele ettik.Şimdi Bandırma maçı bizim için final niteliğinde olacak. " dedi.
"TAKIMIMI KUTLUYORUM" Özşen yaptığı açıklamada Göztepe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Şampiyonluğa oynayan rakibimiz karşısında galip gelebilecek pozisyonlarda bulduk. Bunları değerlendirebilseydik farklı bir skorda elde edebilirdik. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi mücadelelerinde dolayı kutluyorum.” dedi.   "TARAFTARIMIZIN YİNE DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ" Göztepe maçının geride kaldığını ve bu hafta Bandırmaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Özşen, “Göztepe gibi bir deplasmanda 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptılar. Şimdi bu desteğin daha fazlasını dolu tribünlerle Bandırmaspor maçında bekliyoruz. Bandırmaspor maçı final niteliğinde bir maç olacak. Manisaspor, taraftarının da desteğiyle bu zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkarak, üst sıralara doğru yeniden çıkışa geçecektir.” diye konuştu.
TFF 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Göztepe maçından 1-0 mağlup ayrılan Manisaspor maçının ardından Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; "Göztepe maçında 90 dakika çok iyi mücadele ettik.Şimdi Bandırma maçı bizim için final niteliğinde olacak. " dedi.
"TAKIMIMI KUTLUYORUM"
Özşen yaptığı açıklamada Göztepe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Şampiyonluğa oynayan rakibimiz karşısında galip gelebilecek pozisyonlarda bulduk. Bunları değerlendirebilseydik farklı bir skorda elde edebilirdik. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi mücadelelerinde dolayı kutluyorum.” dedi.

 
"TARAFTARIMIZIN YİNE DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"
Göztepe maçının geride kaldığını ve bu hafta Bandırmaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Özşen, “Göztepe gibi bir deplasmanda 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptılar. Şimdi bu desteğin daha fazlasını dolu tribünlerle Bandırmaspor maçında bekliyoruz. Bandırmaspor maçı final niteliğinde bir maç olacak. Manisaspor, taraftarının da desteğiyle bu zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkarak, üst sıralara doğru yeniden çıkışa geçecektir.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.