PARAYI DÜŞÜNMEDEN 'EVET' DEDİLER

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2012 - 19:56, Güncelleme: 19.06.2012 - 19:56
 

PARAYI DÜŞÜNMEDEN 'EVET' DEDİLER

Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, iç transferde üç futbolcusuyla yola devam etme kararı aldı. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Hikmet Balioğlu, Murat Gürbüzerol ve Tuncay Süren 3 yıllık sözleşmeyi imzaladılar.
 Manisaspor Başkanı Emre Hasgör Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende Manisaspor'un birlik, beraberlik ve bütünlüğü açısından ilk adımı attıklarını söyledi. Bu üç futbolcunun Manisaspor için önemli olduğunu ifade eden Hasgör, en değerli oyuncularının altyapıdan yetişenler olduğunu kaydetti. Üç futbolcunun da parayı düşünmeden Manisaspor'da kalmayı tercih ettiğini ve yüreklerini ortaya koyduğunu belirten Hasgör, "Üç arkadaşımıza başka takımlardan da teklifler vardı ama onlar, sözleşmeleri bitmesine rağmen Manisaspor'da kalmayı tercih etti. Biz de onlara gerekli değeri gösterdik. Arkadaşlarımızdan, takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bu takımı onlar yürütecek. Yeni sürecin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bu arkadaşlarımızın Manisaspor’u önemli yerlere getireceklerine inanıyorum.” dedi. Futbolcular Betasus kendilerine güveniyor Bu sezonun kendileri açısından çok önemli olacağını ifade eden Murat Gürbüzerol şunları söyledi:“İyi bir sezon geçirmeyi çok istiyoruz. Şu aşamada hiçbirimiz maddiyatı düşünmüyoruz. Manisaspor’a hizmet edip en iyisini yapmak istiyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirip lige çok iyi başlamayı arzuluyoruz. Yeni transferlerle iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.”  Yıllar sonra ilk defa kendisinin Manisaspor Kulübü’nde değerli hissettiğini söyleyen Hikmet Balioğlu da, Başkan Emre Hasgör’e teşekkür ederek, “Bu sorumluluğu taşıyabileceğimize inanan başkanımızı inşallah mahcup çıkarmayız.” diye konuştu. Tuncay Süren ise iyi bir takım olup Manisaspor’u yeniden hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, iç transferde üç futbolcusuyla yola devam etme kararı aldı. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Hikmet Balioğlu, Murat Gürbüzerol ve Tuncay Süren 3 yıllık sözleşmeyi imzaladılar.
 Manisaspor Başkanı Emre Hasgör Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende Manisaspor'un birlik, beraberlik ve bütünlüğü açısından ilk adımı attıklarını söyledi. Bu üç futbolcunun Manisaspor için önemli olduğunu ifade eden Hasgör, en değerli oyuncularının altyapıdan yetişenler olduğunu kaydetti. Üç futbolcunun da parayı düşünmeden Manisaspor'da kalmayı tercih ettiğini ve yüreklerini ortaya koyduğunu belirten Hasgör, "Üç arkadaşımıza başka takımlardan da teklifler vardı ama onlar, sözleşmeleri bitmesine rağmen Manisaspor'da kalmayı tercih etti. Biz de onlara gerekli değeri gösterdik. Arkadaşlarımızdan, takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bu takımı onlar yürütecek. Yeni sürecin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bu arkadaşlarımızın Manisaspor’u önemli yerlere getireceklerine inanıyorum.” dedi.

Futbolcular Betasus kendilerine güveniyor

Bu sezonun kendileri açısından çok önemli olacağını ifade eden Murat Gürbüzerol şunları söyledi:“İyi bir sezon geçirmeyi çok istiyoruz. Şu aşamada hiçbirimiz maddiyatı düşünmüyoruz. Manisaspor’a hizmet edip en iyisini yapmak istiyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirip lige çok iyi başlamayı arzuluyoruz. Yeni transferlerle iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.”  Yıllar sonra ilk defa kendisinin Manisaspor Kulübü’nde değerli hissettiğini söyleyen Hikmet Balioğlu da, Başkan Emre Hasgör’e teşekkür ederek, “Bu sorumluluğu taşıyabileceğimize inanan başkanımızı inşallah mahcup çıkarmayız.” diye konuştu. Tuncay Süren ise iyi bir takım olup Manisaspor’u yeniden hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.