PASSOLİG KARTLARI ÜCRETSİZ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2017 - 11:37, Güncelleme: 08.04.2017 - 11:37
 

PASSOLİG KARTLARI ÜCRETSİZ

Manisaspor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde Passolig Kart Kampanyası için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ‘Manisaspor Passolig Çarşı Standı’ açıldı.
Sadece Manisaspor Passolig Çarşı Standı’ndan temin edilecek olan Manisaspor Passolig kartı için nüfus cüzdanlarıyla(nüfus cüzdanları resimsiz ise vesikalık fotoğraf da olacak) yapacakları müracaat ile Mersin İdmanyurdu maçının 1 TL’lik maç biletinin yanında taraftarlar 17 TL’lik Manisaspor Passolig kartı sahibi olabilecekler. Manisaspor Passolig Çarşı Standı hafta içi her gün 11:00-14:30, 15:30-20:30 saatleri arasında, maç günlerinde ise 09:00-maç saati arasında hizmet verecektir. 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişelerinde ise maç bileti işlemleri yapılacaktır.      Manisaspor- Mersin İdmanyurdu maçı bilet fiyatları ise şöyle:                                           TRİBÜN FİYAT TARZAN-M. ÖMER ŞAHMALI TRİBÜNÜ 1 TL 1965 (KAPALI ALT) TRİBÜN 1 TL TARIK ALMIŞ VIP TRİBÜN 15 TL SPİL KALE ARKASI 10 TL MİSAFİR TRİBÜN 10 TL                                                    
Manisaspor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde Passolig Kart Kampanyası için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ‘Manisaspor Passolig Çarşı Standı’ açıldı.
Sadece Manisaspor Passolig Çarşı Standı’ndan temin edilecek olan Manisaspor Passolig kartı için nüfus cüzdanlarıyla(nüfus cüzdanları resimsiz ise vesikalık fotoğraf da olacak) yapacakları müracaat ile Mersin İdmanyurdu maçının 1 TL’lik maç biletinin yanında taraftarlar 17 TL’lik Manisaspor Passolig kartı sahibi olabilecekler. Manisaspor Passolig Çarşı Standı hafta içi her gün 11:00-14:30, 15:30-20:30 saatleri arasında, maç günlerinde ise 09:00-maç saati arasında hizmet verecektir. 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişelerinde ise maç bileti işlemleri yapılacaktır.   
 
Manisaspor- Mersin İdmanyurdu maçı bilet fiyatları ise şöyle:
                                         
TRİBÜN FİYAT
TARZAN-M. ÖMER ŞAHMALI TRİBÜNÜ 1 TL
1965 (KAPALI ALT) TRİBÜN 1 TL
TARIK ALMIŞ VIP TRİBÜN 15 TL
SPİL KALE ARKASI 10 TL
MİSAFİR TRİBÜN 10 TL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.