POTANIN KRALI BÜYÜKŞEHİR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2018 - 14:59, Güncelleme: 17.06.2018 - 14:59
 

POTANIN KRALI BÜYÜKŞEHİR

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig final grubunda heyecan sona erdi. Cumartesi günü evinde konuk ettiği Bornova Belediye’yi 76-63 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, adını Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başardı. Maçın ardından Atatürk Spor Salonu bayram yerine dönerken; Başkan Mevlüt Aktan, yönetim, teknik heyet ve oyuncular, bir üst lige çıkmanın sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştılar. Basketboldaki ilk yılında şampiyonluk yaşayan Dev Adamlar, Manisa’nın gururu oldular.
Sezon başından bu yana Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmek için ter döken Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, mutlu sona ulaştı. Futbolda tarih yazan Yeşil beyazlılar, basketbolda da tarih yazarak adını bir üst lige yazdırmayı başardı. Cumartesi günü evinde Bornova Belediye’yi konuk eden yeşil beyazlı dev adamlar, salondan 76-63 galip ayrılarak final grubunu ikinci sırada tamamladı ve şampiyon olan Final Spor’un ardından Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselen ikinci takım oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan, Uğur Özen, Mehmet Burak Anlatıcı ve Serhat Dülker hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Gökmen Aytaç, Bora Çaylan, Yılmaz Gençoğlu, Özcan Nalbantlar, Hakan Kadayıfçılar ve basketbol severler tribünlerdeki yerlerini aldılar. DEV ADAMLAR MAÇ BOYUNCA ÜSTÜNDÜ Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın başında rakibi karşısında üstünlüğünü hissettirdi. Yeşil Beyazlı dev adamlar ilk periyodu 20-11 önde bitirdi. İkinci periyotta başa baş bir mücadele vardı. Yeşil beyazlılar ilk yarıyı 35-28 önde bitirdi. Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline alan ve farkı iyice açan ev sahibi, final periyoduna 59-40 önde girdi. Son periyotta maçın momentumunu elinde tutan Yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 13 sayı farkla 76-63 galip ayrıldı ve adını Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başardı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak’ın takımında 21 sayı, 8 ribaund ile yıldızlaşan Recai Öztürk karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Cihad Şahin 13 sayı, 9 ribaund ve Omay Yıldırım da 11 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin baş mimarları oldular. Konuk takımda ise 14 sayı üreten Melih Sevdik, takımının mağlubiyetine engel olamadı. PLAKET VE MADALYALAR HÜSEYİN BEŞOK’TAN Maçın ardından Atatürk Spor Salonu bayram yerine döndü. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve basketbolcular bir üst lige çıkmanın sevincini kendilerine sezon başından bu yana destek veren taraftarları ile paylaştılar. Final grubunu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’a ikincilik plaketini ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Beşok verdi. Atatürk Spor Salonu’nda kurulan platforma çıkan Başkan Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular taraftarları selamladılar. Oyuncular taraftarlarla fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig final grubunda heyecan sona erdi. Cumartesi günü evinde konuk ettiği Bornova Belediye’yi 76-63 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, adını Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başardı. Maçın ardından Atatürk Spor Salonu bayram yerine dönerken; Başkan Mevlüt Aktan, yönetim, teknik heyet ve oyuncular, bir üst lige çıkmanın sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştılar. Basketboldaki ilk yılında şampiyonluk yaşayan Dev Adamlar, Manisa’nın gururu oldular.

Sezon başından bu yana Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmek için ter döken Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, mutlu sona ulaştı. Futbolda tarih yazan Yeşil beyazlılar, basketbolda da tarih yazarak adını bir üst lige yazdırmayı başardı. Cumartesi günü evinde Bornova Belediye’yi konuk eden yeşil beyazlı dev adamlar, salondan 76-63 galip ayrılarak final grubunu ikinci sırada tamamladı ve şampiyon olan Final Spor’un ardından Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselen ikinci takım oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan, Uğur Özen, Mehmet Burak Anlatıcı ve Serhat Dülker hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Gökmen Aytaç, Bora Çaylan, Yılmaz Gençoğlu, Özcan Nalbantlar, Hakan Kadayıfçılar ve basketbol severler tribünlerdeki yerlerini aldılar.

DEV ADAMLAR MAÇ BOYUNCA ÜSTÜNDÜ
Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın başında rakibi karşısında üstünlüğünü hissettirdi. Yeşil Beyazlı dev adamlar ilk periyodu 20-11 önde bitirdi. İkinci periyotta başa baş bir mücadele vardı. Yeşil beyazlılar ilk yarıyı 35-28 önde bitirdi. Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline alan ve farkı iyice açan ev sahibi, final periyoduna 59-40 önde girdi. Son periyotta maçın momentumunu elinde tutan Yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 13 sayı farkla 76-63 galip ayrıldı ve adını Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başardı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak’ın takımında 21 sayı, 8 ribaund ile yıldızlaşan Recai Öztürk karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Cihad Şahin 13 sayı, 9 ribaund ve Omay Yıldırım da 11 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin baş mimarları oldular. Konuk takımda ise 14 sayı üreten Melih Sevdik, takımının mağlubiyetine engel olamadı.

PLAKET VE MADALYALAR HÜSEYİN BEŞOK’TAN
Maçın ardından Atatürk Spor Salonu bayram yerine döndü. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve basketbolcular bir üst lige çıkmanın sevincini kendilerine sezon başından bu yana destek veren taraftarları ile paylaştılar. Final grubunu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’a ikincilik plaketini ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Beşok verdi. Atatürk Spor Salonu’nda kurulan platforma çıkan Başkan Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular taraftarları selamladılar. Oyuncular taraftarlarla fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.