POTANIN KÜÇÜK DEVLERİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2012 - 20:25, Güncelleme: 08.06.2012 - 20:25
 

POTANIN KÜÇÜK DEVLERİ

Türkiye Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye 2. olmayı başaran Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol takımı kupasına kavuştu. Genç sporcular okulda yapılan törende kupayı Basketbol İl Temsilcisi Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’ndan aldı.
 Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden ve finalde Doğa Koleji’ne sadece 11 sayılık farkla mağlup olan Gazi İlköğretim Okulu takımı kupasına kavuştu. Beden Eğitimi Filiz Eniseler, antrenörler Muharrem Candesteci ve Emre Görgöz’ün çalıştırdığı takım, dün okulda düzenlenen törende kupayı Basketbol İl Temsilcisi Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’ndan aldı. Takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan antrenör Muharrem Candesteci, bu başarının 3 yıllık bir çalışma sonucunda elde edildiğini belirtti. Gazi İlköğretim Okulu ve Vestelspor’un işbirliği sayesinde okuldaki sporcuları Vestelspor’un alt yapısına kazandıklarını belirten genç çalıştırıcı, “Okuldaki sporcu potansiyelinin yanında dışardan öğrencileri okulumuza davet ettik. Vestel’in destekleriyle Türkiye Şampiyonasında mücadele ettik. 3 yıl süren proje bugün meyvelerini verdi” dedi.  Şampiyonada final grubunda mücadele eden tek devlet okulu olduklarını da belirten Candesteci, “Bizden başka 7 tane kolej takımı mücadele etti. Final maçında Anadolu Efes takımının alt yapısı Taraftarium olan Doğa Koleji takımına 11 sayı ile kaybettik. Aydın ve Ankara’da düzenlenen müsabakalarda mağlubiyet yüzü görmedik, fakat Mersin’de sadece finalde kaybettik. 4 tane çok değerli oyuncumuz var. Bunlardan biri olan Eray Akyüz turnuvanın en değerli oyuncusu oldu” diye konuştu.   “Türkiye Şampiyonluğu için yola çıktık” Gazi İlköğretim Okulu ve Vestelspor’un işbirliğiyle oluşan bu tabloda en çok emeği geçenlerden biri olan Vestel A takım yardımcı antrenörü Özcan Çakar’da sporcuları yalnız bırakmadı. 3 senelik bir çalışmanın karşılığını aldıklarını belirten Çakar, “Bundan 3 sene önce Türkiye Şampiyonluğu için yola çıktık. Finalde mücadele eden 8 takımdan 7 tanesi özel okuldu. Burası çok önemli bir konu. Özel okullar çocukları burs vererek okullarını topladılar ancak bizde tamamen manevi değerler söz konusu. Çocuklar yeri geldi Spor Salonu’nda yeri geldi okul bahçesinde çalıştılar. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Eniseler, antrenörler Muharrem Candesteci ve Emre Görgöz’ü tebrik ediyorum” dedi. 
Türkiye Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye 2. olmayı başaran Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol takımı kupasına kavuştu. Genç sporcular okulda yapılan törende kupayı Basketbol İl Temsilcisi Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’ndan aldı.
 Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden ve finalde Doğa Koleji’ne sadece 11 sayılık farkla mağlup olan Gazi İlköğretim Okulu takımı kupasına kavuştu. Beden Eğitimi Filiz Eniseler, antrenörler Muharrem Candesteci ve Emre Görgöz’ün çalıştırdığı takım, dün okulda düzenlenen törende kupayı Basketbol İl Temsilcisi Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu’ndan aldı. Takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan antrenör Muharrem Candesteci, bu başarının 3 yıllık bir çalışma sonucunda elde edildiğini belirtti. Gazi İlköğretim Okulu ve Vestelspor’un işbirliği sayesinde okuldaki sporcuları Vestelspor’un alt yapısına kazandıklarını belirten genç çalıştırıcı, “Okuldaki sporcu potansiyelinin yanında dışardan öğrencileri okulumuza davet ettik. Vestel’in destekleriyle Türkiye Şampiyonasında mücadele ettik. 3 yıl süren proje bugün meyvelerini verdi” dedi.  Şampiyonada final grubunda mücadele eden tek devlet okulu olduklarını da belirten Candesteci, “Bizden başka 7 tane kolej takımı mücadele etti. Final maçında Anadolu Efes takımının alt yapısı Taraftarium olan Doğa Koleji takımına 11 sayı ile kaybettik. Aydın ve Ankara’da düzenlenen müsabakalarda mağlubiyet yüzü görmedik, fakat Mersin’de sadece finalde kaybettik. 4 tane çok değerli oyuncumuz var. Bunlardan biri olan Eray Akyüz turnuvanın en değerli oyuncusu oldu” diye konuştu.  

“Türkiye Şampiyonluğu için yola çıktık”

Gazi İlköğretim Okulu ve Vestelspor’un işbirliğiyle oluşan bu tabloda en çok emeği geçenlerden biri olan Vestel A takım yardımcı antrenörü Özcan Çakar’da sporcuları yalnız bırakmadı. 3 senelik bir çalışmanın karşılığını aldıklarını belirten Çakar, “Bundan 3 sene önce Türkiye Şampiyonluğu için yola çıktık. Finalde mücadele eden 8 takımdan 7 tanesi özel okuldu. Burası çok önemli bir konu. Özel okullar çocukları burs vererek okullarını topladılar ancak bizde tamamen manevi değerler söz konusu. Çocuklar yeri geldi Spor Salonu’nda yeri geldi okul bahçesinde çalıştılar. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Eniseler, antrenörler Muharrem Candesteci ve Emre Görgöz’ü tebrik ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.