PUANLI ATLETİZMDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2017 - 09:11, Güncelleme: 20.05.2017 - 09:11
 

PUANLI ATLETİZMDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

Manisa il şampiyonu ardından da İzmir’de düzenlenenen müsabakalarda 2. Olarak Sivas’ta ki ‘Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonluğu’na katılmaya hak kazanan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu 337 puanla Şampiyon oldu.
Sivas’ta katıldıkları puanlı atletizm finalinde gösterdiği büyük başarı ile güçlü okulları geride bırakarak, topladığı 337 puanla Türkiye şampiyonu olan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu takımı’na Salihli’de bulunan okullarında görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.     “DİSİPLİ ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK” Sivas’ta yapılan puanlı atletizm finalinde elde ettiklerini başarıyı değerlendiren takım oyuncusu Fahri Yıldırım; “Beden eğitimi öğretmenimiz Sadık Yeşiltaş önderliğinde bu başarıyı elde ettik. Bu başarıyı, mahallemize, arkadaşlarımıza ve ailelerimize yaşattığımız için çok mutluyuz. Bu başarımızı disipli ve düzenli çalışmamıza borçluyuz.” dedi.   “GENELDE 337 PUANLA ŞAMPİYON OLDUK” Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu olarak atletizmde mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş da “Sivas’ta yapılan Türkiye şampiyonasında küçük erkeklerde bayrak takımı olarak 3'üncü, yüksek atlama da 1., fırlatma topunda 5'inci, 1000 metre 5'inci ve uzun atlamada da 5'inci olduk. Genel toplam puanda ise 337 puanla Türkiye şampiyonu olduk.”  
Manisa il şampiyonu ardından da İzmir’de düzenlenenen müsabakalarda 2. Olarak Sivas’ta ki ‘Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonluğu’na katılmaya hak kazanan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu 337 puanla Şampiyon oldu.
Sivas’ta katıldıkları puanlı atletizm finalinde gösterdiği büyük başarı ile güçlü okulları geride bırakarak, topladığı 337 puanla Türkiye şampiyonu olan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu takımı’na Salihli’de bulunan okullarında görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.
 
 
“DİSİPLİ ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK”
Sivas’ta yapılan puanlı atletizm finalinde elde ettiklerini başarıyı değerlendiren takım oyuncusu Fahri Yıldırım; “Beden eğitimi öğretmenimiz Sadık Yeşiltaş önderliğinde bu başarıyı elde ettik. Bu başarıyı, mahallemize, arkadaşlarımıza ve ailelerimize yaşattığımız için çok mutluyuz. Bu başarımızı disipli ve düzenli çalışmamıza borçluyuz.” dedi.
 
“GENELDE 337 PUANLA ŞAMPİYON OLDUK”
Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu olarak atletizmde mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş da “Sivas’ta yapılan Türkiye şampiyonasında küçük erkeklerde bayrak takımı olarak 3'üncü, yüksek atlama da 1., fırlatma topunda 5'inci, 1000 metre 5'inci ve uzun atlamada da 5'inci olduk. Genel toplam puanda ise 337 puanla Türkiye şampiyonu olduk.”




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.