“RODALLEGA BURADA KALACAK”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 09:51, Güncelleme: 25.05.2016 - 09:51
 

“RODALLEGA BURADA KALACAK”

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı basın ve yayın organlarında Hugo Rodallega ile ilgili çıkan haberlerin maksadı aşan haberler olduğunu ifade etti
 “3.5 milyon Euro istediği Rodallega'nın sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'ya serbest kalır” ifadelerini yalanlayan Başkan Eryüksel bu tür haberlere isyan etti. Başkan Eryüksel “Her çıkan habere cevap verme gibi bir lüksüm yok, burada kulüp yönetiyoruz. Ben bunun cevabını 2 hafta önce vermiştim. Biz Hugo ile yeni sezonda da devam edeceğiz, kendisi ile masaya oturduk ve menajeri ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yaptık. Şu anda Hugo ülkesinde tatil yapıyor ve sözleşmesinde de böyle bir ibare yok.” dedi. “BU HABERLER DEVAM EDECEKTİR” Bu tür haberlerin bundan sonra da daha devam edeceğine vurgu yapan Başkan Eryüksel, “Bize Hugo ile ilgili resmi bir teklif gelmedi, teklif vermek isteyen varsa resmi mail adresimiz mevcut buyursun teklifini göndersin. Bu saatten sonra Hugo gitmek isterse de biz tutamayız. Ama Hugo ile yaptığımız görüşmeden Akhisar’da olmaktan memnun olduğunu gelecek sezon da Akhisar forması ile mücadele etmek istediğini ifade etti.” dedi.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı basın ve yayın organlarında Hugo Rodallega ile ilgili çıkan haberlerin maksadı aşan haberler olduğunu ifade etti
 “3.5 milyon Euro istediği Rodallega'nın sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'ya serbest kalır” ifadelerini yalanlayan Başkan Eryüksel bu tür haberlere isyan etti. Başkan Eryüksel “Her çıkan habere cevap verme gibi bir lüksüm yok, burada kulüp yönetiyoruz. Ben bunun cevabını 2 hafta önce vermiştim. Biz Hugo ile yeni sezonda da devam edeceğiz, kendisi ile masaya oturduk ve menajeri ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yaptık. Şu anda Hugo ülkesinde tatil yapıyor ve sözleşmesinde de böyle bir ibare yok.” dedi.

“BU HABERLER DEVAM EDECEKTİR”

Bu tür haberlerin bundan sonra da daha devam edeceğine vurgu yapan Başkan Eryüksel, “Bize Hugo ile ilgili resmi bir teklif gelmedi, teklif vermek isteyen varsa resmi mail adresimiz mevcut buyursun teklifini göndersin. Bu saatten sonra Hugo gitmek isterse de biz tutamayız. Ama Hugo ile yaptığımız görüşmeden Akhisar’da olmaktan memnun olduğunu gelecek sezon da Akhisar forması ile mücadele etmek istediğini ifade etti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.