RÜZGARIN OĞLU BAŞARININ ÖYKÜSÜNÜ YAZDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2016 - 16:37, Güncelleme: 28.07.2016 - 16:37
 

RÜZGARIN OĞLU BAŞARININ ÖYKÜSÜNÜ YAZDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla yaklaşık iki yıldır mücadele eden maratoncu Ahmet Bayram, katıldığı 30’un üzerinde yarıştan madalyayla döndü. Uluslararası Avrasya Maratonu, Wings For Life World Run gibi birçok uluslararası yarışta 1.’lik kazanan Bayram, başarılarıyla genç sporculara da örnek oldu
Yaklaşık iki yıldır yeşil-beyazlı formayla mücadele eden 42 yaşındaki başarılı sporcu Ahmet Bayram, katıldığı çok sayıda ulusal ve uluslararası yarışa adeta damgasını vurdu. 40-44 yaş grubunda mücadele eden Bayram, apk Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla 30’un üzerinde yarışta şampiyonluk kürsüsüne çıkarak Manisalılara büyük gurur yaşattı. Bayram, Uluslararası Avrasya Maratonu’ndan Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’na, Gelibolu Yarı Maratondan Uluslararası Erzurum Yarı Maratonu’na kadar birçok yarıştan önemli dereceyle döndü. Bayram bunun yanı sıra, dünyada altı kıtada 34 farklı lokasyonda startı verilen Wings For Life World Run’un, Türkiye ayağında da önemli bir derece el etti. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce sporcunun katıldığı yarışta 1.’lik ipini yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram göğüsledi. Son olarak geçtiğimiz haftalarda yapılan 11. Kazancı Dostluk Koşusu’nda yaş kategorisinde 1.’lik kazanan Bayram, başarılarına bir yenisini daha ekledi. DESTEK BAŞARI GETİRDİ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün spora ve sporculara verdiği destekler dolayısıyla takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlarda da büyük başarıların elde edildiğinin altını çizen Bayram, “Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Yeşil-beyazlı forma ile daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki aylarda 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu için düzenlenecek 4. İzmir Yarı Maraton’undan da güzel sonuçlarla döneceğime inanıyorum” dedi. SPORCUYU TEBRİK ETTİ Başarılı sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü ise, “Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz altında takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlarda elde edilen güzel başarılar bizlere büyük gurur yaşatıyor. Bu anlamda sporcumuz Ahmet Bayram’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla yaklaşık iki yıldır mücadele eden maratoncu Ahmet Bayram, katıldığı 30’un üzerinde yarıştan madalyayla döndü. Uluslararası Avrasya Maratonu, Wings For Life World Run gibi birçok uluslararası yarışta 1.’lik kazanan Bayram, başarılarıyla genç sporculara da örnek oldu

Yaklaşık iki yıldır yeşil-beyazlı formayla mücadele eden 42 yaşındaki başarılı sporcu Ahmet Bayram, katıldığı çok sayıda ulusal ve uluslararası yarışa adeta damgasını vurdu. 40-44 yaş grubunda mücadele eden Bayram, apk Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla 30’un üzerinde yarışta şampiyonluk kürsüsüne çıkarak Manisalılara büyük gurur yaşattı. Bayram, Uluslararası Avrasya Maratonu’ndan Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’na, Gelibolu Yarı Maratondan Uluslararası Erzurum Yarı Maratonu’na kadar birçok yarıştan önemli dereceyle döndü. Bayram bunun yanı sıra, dünyada altı kıtada 34 farklı lokasyonda startı verilen Wings For Life World Run’un, Türkiye ayağında da önemli bir derece el etti. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce sporcunun katıldığı yarışta 1.’lik ipini yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram göğüsledi. Son olarak geçtiğimiz haftalarda yapılan 11. Kazancı Dostluk Koşusu’nda yaş kategorisinde 1.’lik kazanan Bayram, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

DESTEK BAŞARI GETİRDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün spora ve sporculara verdiği destekler dolayısıyla takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlarda da büyük başarıların elde edildiğinin altını çizen Bayram, “Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Yeşil-beyazlı forma ile daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki aylarda 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu için düzenlenecek 4. İzmir Yarı Maraton’undan da güzel sonuçlarla döneceğime inanıyorum” dedi.

SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Başarılı sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü ise, “Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz altında takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlarda elde edilen güzel başarılar bizlere büyük gurur yaşatıyor. Bu anlamda sporcumuz Ahmet Bayram’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.