SALİHLİ BELEDİYESPOR İLK YARIYI ZİRVEDE BİTİRDİ!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2017 - 13:21, Güncelleme: 19.12.2017 - 13:21
 

SALİHLİ BELEDİYESPOR İLK YARIYI ZİRVEDE BİTİRDİ!

Salihli Belediyespor, evinde oynadığı maçta Kulaspor’u Ümit ve Kerem’in attığı gollerle 2-0 yenerek ligin ilk devresini lider tamamladı.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 9. haftasında Kulaspor ile karşılaştı. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan ve İbrahim Çağlar Uyarcan, Ahmet Türkeş ve Refik Koçoğlu hakem üçlüsünün yönettiği maçı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli BelediyesporKulüp Başkanı Serkan Sözer ile yöneticiler ve taraftarlar izledi. Taraftarlarının yoğun desteğiyle maça etkili başlayan Yeşil-beyazlılar, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda da rakip kalede gol arayan SalihliBelediyespor, Ümit’in şık golüyle 1-0 öne geçti. Oyuna ikinci yarıda giren Kerem, attığı golle skoru 2-0’a taşıdı ve maçın da sonucunu belirledi. Maçın ikinci yarısında Kulaspor’dan Akın, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. “DESTEK BİZDEN, BAŞARI SİZDEN” Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle 22 puana yükseldi ve grubunda ilk yarıyı lider tamamladı. Kulaspor ise 16 puanda kalarak 4.sıraya geriledi. Maçı kazanarak ilk yarıyı lider bitiren futbolcular ile antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman’ı kutlayan Başkan Kayda: “Sizlerin başaracağınıza her zaman inandık. İkinci yarıda da ilk yarıda gösterdiğiniz performansı göstereceğinizden eminim. Şimdiden ikinci yarı için başarılar diliyorum. Destek bizden, başarı sizden.” dedi.  
Salihli Belediyespor, evinde oynadığı maçta Kulaspor’u Ümit ve Kerem’in attığı gollerle 2-0 yenerek ligin ilk devresini lider tamamladı.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 9. haftasında Kulaspor ile karşılaştı. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan ve İbrahim Çağlar Uyarcan, Ahmet Türkeş ve Refik Koçoğlu hakem üçlüsünün yönettiği maçı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli BelediyesporKulüp Başkanı Serkan Sözer ile yöneticiler ve taraftarlar izledi.

Taraftarlarının yoğun desteğiyle maça etkili başlayan Yeşil-beyazlılar, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda da rakip kalede gol arayan SalihliBelediyespor, Ümit’in şık golüyle 1-0 öne geçti. Oyuna ikinci yarıda giren Kerem, attığı golle skoru 2-0’a taşıdı ve maçın da sonucunu belirledi. Maçın ikinci yarısında Kulaspor’dan Akın, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

“DESTEK BİZDEN, BAŞARI SİZDEN”
Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle 22 puana yükseldi ve grubunda ilk yarıyı lider tamamladı. Kulaspor ise 16 puanda kalarak 4.sıraya geriledi.
Maçı kazanarak ilk yarıyı lider bitiren futbolcular ile antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman’ı kutlayan Başkan Kayda: “Sizlerin başaracağınıza her zaman inandık. İkinci yarıda da ilk yarıda gösterdiğiniz performansı göstereceğinizden eminim. Şimdiden ikinci yarı için başarılar diliyorum. Destek bizden, başarı sizden.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.