SALİHLİ BOMBALARI PATLATTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 08:39, Güncelleme: 21.06.2018 - 08:39
 

SALİHLİ BOMBALARI PATLATTI

Hedefini ilk etapta 3.Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekibi Salihli Belediyespor, 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi birçok önemli oyuncuyu kadrosuna katan BAL ekiplerinden Salihli Belediyespor, Teknik Direktör Ozan Dombaz’ın talepleri doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, dış transfer çalışmaları kapsamında Kastamonu Özel İdare KHS’den Ulaş Tufan, Isparta Davrazspor’dan Muhammed Mustafa Doğan, Ödemişspor’dan kaleci Hasan Atabey’i transfer ederken, iç transferde ise Kerem Girgin ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni transferler Ulaş, Muhammed Mustafa, Hasan ve Kerem, kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Yeni transferlerden 26 yaşındaki sol bek Muhammed Mustafa Doğan’ın 2010 yılında Muğlaspor’daprofesyonel olduğu öğrenilirken; daha sonra Kasımpaşa, Keçiören Sportif, Ortaca Belediyespor, Kütahyaspor, Eğirdirspor, Sarıkamış Belediyespor, Yozgat 1959 ve Isparta Davraz formalarını giydiği kaydedildi. Ödemişspor’dan transfer edilen kaleci Hasan Atabey,altyapısında futbola başladığı Salihli Belediyespor’a geri dönerken, Kerem Girgin de geçtiğimiz sezon formasını giydiği yeşil-beyazlı takımla sözleşme yenilemiş oldu. ULAŞ TUFAN GALATASARAY ALTYAPILI 23 yaşındaki orta saha Ulaş Tufan’ın ise Galatasaray altyapısında 3,5 yıl forma giydiği öğrenilirken; ayrıca Eskişehirspor, Turgutluspor genç takımlarında oynadığı, Turgutluspor ile profesyonelliğe geçtiği bilgisine ulaşıldı. Ulaş, daha sonra Kütahyaspor, Iğdır Arasspor, Kastamonu Özel İdare KHS formalarını giydi. Başarılı futbolcu geçen sezon takımıyla 22 maça çıkarken 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.Genç oyuncu kariyerinde ise Türkiye Kupası’nda 2 maç, TFF 2. Lig'de 5 maçta 1 gol, TFF 3. Lig'de 22 maçta 1 gol, Bölgesel Amatör Lig'de 25 maçta 2 gollük performans gösterdi. Milli Takım’da ise U-15, U-16, U-17, U-18, U-19 ve U-21 yaş kategorilerinde birçok maça çıktı. Güçlü bir kadro kurma adına iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Yıldırım, 4 oyuncuyu transfer ederek renklerine bağladıklarını söyledi. Yıldırım, Bölgesel Amatör Lig’de daha da güçlü bir Salihli Belediyespor ile hedefe yürüyeceklerini ifade etti.   
Hedefini ilk etapta 3.Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekibi Salihli Belediyespor, 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi birçok önemli oyuncuyu kadrosuna katan BAL ekiplerinden Salihli Belediyespor, Teknik Direktör Ozan Dombaz’ın talepleri doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, dış transfer çalışmaları kapsamında Kastamonu Özel İdare KHS’den Ulaş Tufan, Isparta Davrazspor’dan Muhammed Mustafa Doğan, Ödemişspor’dan kaleci Hasan Atabey’i transfer ederken, iç transferde ise Kerem Girgin ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni transferler Ulaş, Muhammed Mustafa, Hasan ve Kerem, kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Yeni transferlerden 26 yaşındaki sol bek Muhammed Mustafa Doğan’ın 2010 yılında Muğlaspor’daprofesyonel olduğu öğrenilirken; daha sonra Kasımpaşa, Keçiören Sportif, Ortaca Belediyespor, Kütahyaspor, Eğirdirspor, Sarıkamış Belediyespor, Yozgat 1959 ve Isparta Davraz formalarını giydiği kaydedildi. Ödemişspor’dan transfer edilen kaleci Hasan Atabey,altyapısında futbola başladığı Salihli Belediyespor’a geri dönerken, Kerem Girgin de geçtiğimiz sezon formasını giydiği yeşil-beyazlı takımla sözleşme yenilemiş oldu.

ULAŞ TUFAN GALATASARAY ALTYAPILI
23 yaşındaki orta saha Ulaş Tufan’ın ise Galatasaray altyapısında 3,5 yıl forma giydiği öğrenilirken; ayrıca Eskişehirspor, Turgutluspor genç takımlarında oynadığı, Turgutluspor ile profesyonelliğe geçtiği bilgisine ulaşıldı. Ulaş, daha sonra Kütahyaspor, Iğdır Arasspor, Kastamonu Özel İdare KHS formalarını giydi. Başarılı futbolcu geçen sezon takımıyla 22 maça çıkarken 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.Genç oyuncu kariyerinde ise Türkiye Kupası’nda 2 maç, TFF 2. Lig'de 5 maçta 1 gol, TFF 3. Lig'de 22 maçta 1 gol, Bölgesel Amatör Lig'de 25 maçta 2 gollük performans gösterdi. Milli Takım’da ise U-15, U-16, U-17, U-18, U-19 ve U-21 yaş kategorilerinde birçok maça çıktı. Güçlü bir kadro kurma adına iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Yıldırım, 4 oyuncuyu transfer ederek renklerine bağladıklarını söyledi. Yıldırım, Bölgesel Amatör Lig’de daha da güçlü bir Salihli Belediyespor ile hedefe yürüyeceklerini ifade etti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.