SALİHLİ KOCAÇEŞMESPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 18:19, Güncelleme: 25.08.2016 - 18:19
 

SALİHLİ KOCAÇEŞMESPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor Kulübü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.
Yemeğe başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, kulüp yönetimi, geçmiş dönemlerde takımda görev yapmış antrenörler ve top koşturan sporcular ile taraftarlar ve davetliler katıldı. Birlik ve beraberlik yemeğinin açılış konuşmasını yapan Salihli Kocaçeşmespor basın sözcüsü Halil Tekin, Salihli Kocaçeşmespor’un bu sezon kenti de arkasına alarak BAL’da istenilen başarıya birlik ve beraberlik içinde ulaşacağını söyledi. Tüm taraftarları ve Salihli halkını bu sezon oynanacak olan maçlara davet eden Kulüp Başkan Yardımcısı Cem Yalvaç ise sporda yenmekte ve yenilmekte var olduğunu ifade ederek, “Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Bizlere destek olan Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’nın bundan sonrada her konuda dayanak olacağına inanıyorum” dedi. Salihli Kocaçeşmmespor’un Manisa’nın eski kulüplerinden birisi olduğunu vurgulayan Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın ise “Salihli Kocaçeşmespor, Süper Amatör Küme’den sonra BAL’a çıktı. 2 sezondur da Manisa’yı bir semt takımı olarak BAL’da temsil ediyor. Kendilerini bundan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Bunun bir gönül işi olduğunu belirten Aydın “Manisa’da toplam 101 kulübümüz ve bu kulüplerde de toplam 5 bin 900 sporcumuz var. Kulüplerimize desteği ise belediyelerimiz ve Büşükşehir Belediyesi ile bu işe gönül verenler destek oluyor. Salihli Kocaçeşmmespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. Kente 17 kulübün yer aldığını ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Bu kulüplerimiz futbolda kentimizi temsil ediyor. Bizde Salihli Belediyesi olarak bu kulüplerimize gerek araç, gerek mazot, gerekse maddi yardım sağlıyoruz. BAL’da Salihli’yi temsil eden ve kentimizi heyecanlandıran Salihli Kocaçeşmespor’a belediye olarak desteğimiz sürecek” dedi. ”Salihli olarak sporu seviyoruz” diyen Başkan Kayda, “Bizde Salihli Belediyesi olarak gücümüzü spora yansıtıyoruz. Ancak Büyükşehir yasası ile bütçemizin binde on ikisini spora aktarıyoruz. Salihli Kocaçeşmespor’a BAL’da başarılar diliyorum” dedi. Birlik ve beraberlik yemeği Salihli Kocaçeşmespor’un tanıtım slaytı ile son buldu.  
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor Kulübü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.
Yemeğe başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, kulüp yönetimi, geçmiş dönemlerde takımda görev yapmış antrenörler ve top koşturan sporcular ile taraftarlar ve davetliler katıldı.
Birlik ve beraberlik yemeğinin açılış konuşmasını yapan Salihli Kocaçeşmespor basın sözcüsü Halil Tekin, Salihli Kocaçeşmespor’un bu sezon kenti de arkasına alarak BAL’da istenilen başarıya birlik ve beraberlik içinde ulaşacağını söyledi.

Tüm taraftarları ve Salihli halkını bu sezon oynanacak olan maçlara davet eden Kulüp Başkan Yardımcısı Cem Yalvaç ise sporda yenmekte ve yenilmekte var olduğunu ifade ederek, “Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Bizlere destek olan Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’nın bundan sonrada her konuda dayanak olacağına inanıyorum” dedi.

Salihli Kocaçeşmmespor’un Manisa’nın eski kulüplerinden birisi olduğunu vurgulayan Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın ise “Salihli Kocaçeşmespor, Süper Amatör Küme’den sonra BAL’a çıktı. 2 sezondur da Manisa’yı bir semt takımı olarak BAL’da temsil ediyor. Kendilerini bundan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Bunun bir gönül işi olduğunu belirten Aydın “Manisa’da toplam 101 kulübümüz ve bu kulüplerde de toplam 5 bin 900 sporcumuz var. Kulüplerimize desteği ise belediyelerimiz ve Büşükşehir Belediyesi ile bu işe gönül verenler destek oluyor. Salihli Kocaçeşmmespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
Kente 17 kulübün yer aldığını ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Bu kulüplerimiz futbolda kentimizi temsil ediyor. Bizde Salihli Belediyesi olarak bu kulüplerimize gerek araç, gerek mazot, gerekse maddi yardım sağlıyoruz. BAL’da Salihli’yi temsil eden ve kentimizi heyecanlandıran Salihli Kocaçeşmespor’a belediye olarak desteğimiz sürecek” dedi.

”Salihli olarak sporu seviyoruz” diyen Başkan Kayda, “Bizde Salihli Belediyesi olarak gücümüzü spora yansıtıyoruz. Ancak Büyükşehir yasası ile bütçemizin binde on ikisini spora aktarıyoruz. Salihli Kocaçeşmespor’a BAL’da başarılar diliyorum” dedi.
Birlik ve beraberlik yemeği Salihli Kocaçeşmespor’un tanıtım slaytı ile son buldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.