SALİHLİ'NİN HEDEFİ GALİBİYET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2017 - 09:41, Güncelleme: 04.11.2017 - 09:41
 

SALİHLİ'NİN HEDEFİ GALİBİYET

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 6’ıncı haftasında konuk olacağı Arkasspor'u yenerek, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 6’ıncı hafta maçında yarın İzmir temsilcisi Arkasspor ile karşılaşacak olan Salihli Belediyespor’da parola ise mutlak galibiyet. Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, Atatürk-Vestel Venüs Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak olan maçta rakibini yenerek, ligde 5’inci galibiyetini almak istiyor. Deplasmanda konuk olacakları Arkasspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Salihli Belediyespor Baş Antrenörü Şensoy, iyi oyun oynayıp, haftayı galibiyetle taçlandırmak istediklerini dile getirdi. Karşılaşma öncesi ev sahibi Arkasspor grupta 5 puanla 10’uncu sırada yer alırken, Salihli Belediyespor ise 12 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 6’ıncı haftasında konuk olacağı Arkasspor'u yenerek, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. 

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 6’ıncı hafta maçında yarın İzmir temsilcisi Arkasspor ile karşılaşacak olan Salihli Belediyespor’da parola ise mutlak galibiyet. Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, Atatürk-Vestel Venüs Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak olan maçta rakibini yenerek, ligde 5’inci galibiyetini almak istiyor.
Deplasmanda konuk olacakları Arkasspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Salihli Belediyespor Baş Antrenörü Şensoy, iyi oyun oynayıp, haftayı galibiyetle taçlandırmak istediklerini dile getirdi.
Karşılaşma öncesi ev sahibi Arkasspor grupta 5 puanla 10’uncu sırada yer alırken, Salihli Belediyespor ise 12 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.