SALİHLİ’DEN TEK KURŞUN!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 10:39, Güncelleme: 23.01.2018 - 10:39
 

SALİHLİ’DEN TEK KURŞUN!

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda yer alan ve grupta lider konumda bulunan Salihli Belediyespor, 13. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Gördes Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Salihli Belediyespor, ligin 13. haftasında deplasmanda Gördes Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Gördes İlçe Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda Salihli Belediyespor, 80. dakikada golcüsü Ümit'in ayağından bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maç, Salihli ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Gördes’te kazanılan 3 puandan dolayı futbolcularını kutlayan Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran: “Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda hedefimize adım adım ilerliyoruz. Hafta içi evimizde ve hafta sonu deplasmanda oynadığımız maçları kazanarak hem liderliğimizi hem de galibiyet serimizi sürdürdük. Galibiyeti, bizi Gördes deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sene inşallah hep birlikte başaracağız.” dedi. GÖRDES BELEDİYESPOR GALİBİYETİ UNUTTU Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyet ile puanını 34'e çıkararak en yakın rakibi Urganlıspor ile olan 4 puanlık farkı korudu. Lider Salihli Belediyespor, ligin 14. haftasında evinde bir diğer Salihli temsilcisi olan Poyrazdamları Belediyespor ile karşılaşacak. Gördes Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle 15 puanda kaldı ve kötü gidişatını sürdürdü. Önümüzdeki hafta yine iç sahada oynayacak olan Gördes ekibi, bu kez Karaağaçlı Teknikspor’u konuk edecek.Sezona fırtına gibi bir giriş yaparak ilk 5 haftada 13 puan toplayan Gördes Belediyespor, sonrasında ise inanılmaz bir düşüşe girdi. Tam 8 haftadır galibiyete hasret olan Mavi-beyazlılar, bu periyotta sadece 2 beraberlik alabildi. Gruptaki son galibiyetini 19 Kasım 2017’de, bu haftaki rakibi olan Karaağaçlı Teknikspordeplasmanında alan Gördes Belediyespor, grubun en zayıf halkası karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak 8 haftalık galibiyet özlemini dindirmeye çalışacak. Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun 13. haftasında alınan toplu sonuçlar ise şöyle: Mütevellispor 1 – 4 Saruhanlı Belediyespor, Urganlıspor 4 – 1 Kulaspor, Karaağaçlı Teknikspor 0 – 9 Manisa Sanayispor, Horozköy Mezarlık 6 – 3 Poyrazdamları Belediyespor, Gördes Belediyespor 0 – 1 Salihli Belediyespor.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda yer alan ve grupta lider konumda bulunan Salihli Belediyespor, 13. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Gördes Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Salihli Belediyespor, ligin 13. haftasında deplasmanda Gördes Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Gördes İlçe Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda Salihli Belediyespor, 80. dakikada golcüsü Ümit'in ayağından bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maç, Salihli ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Gördes’te kazanılan 3 puandan dolayı futbolcularını kutlayan Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran: “Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda hedefimize adım adım ilerliyoruz. Hafta içi evimizde ve hafta sonu deplasmanda oynadığımız maçları kazanarak hem liderliğimizi hem de galibiyet serimizi sürdürdük. Galibiyeti, bizi Gördes deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sene inşallah hep birlikte başaracağız.” dedi.

GÖRDES BELEDİYESPOR GALİBİYETİ UNUTTU

Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyet ile puanını 34'e çıkararak en yakın rakibi Urganlıspor ile olan 4 puanlık farkı korudu. Lider Salihli Belediyespor, ligin 14. haftasında evinde bir diğer Salihli temsilcisi olan Poyrazdamları Belediyespor ile karşılaşacak. Gördes Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle 15 puanda kaldı ve kötü gidişatını sürdürdü. Önümüzdeki hafta yine iç sahada oynayacak olan Gördes ekibi, bu kez Karaağaçlı Teknikspor’u konuk edecek.Sezona fırtına gibi bir giriş yaparak ilk 5 haftada 13 puan toplayan Gördes Belediyespor, sonrasında ise inanılmaz bir düşüşe girdi. Tam 8 haftadır galibiyete hasret olan Mavi-beyazlılar, bu periyotta sadece 2 beraberlik alabildi. Gruptaki son galibiyetini 19 Kasım 2017’de, bu haftaki rakibi olan Karaağaçlı Teknikspordeplasmanında alan Gördes Belediyespor, grubun en zayıf halkası karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak 8 haftalık galibiyet özlemini dindirmeye çalışacak. Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun 13. haftasında alınan toplu sonuçlar ise şöyle: Mütevellispor 1 – 4 Saruhanlı Belediyespor, Urganlıspor 4 – 1 Kulaspor, Karaağaçlı Teknikspor 0 – 9 Manisa Sanayispor, Horozköy Mezarlık 6 – 3 Poyrazdamları Belediyespor, Gördes Belediyespor 0 – 1 Salihli Belediyespor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.