ŞAMPİYON AKHİSAR KUPASINA KAVUŞTU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2012 - 01:48, Güncelleme: 18.05.2012 - 01:48
 

ŞAMPİYON AKHİSAR KUPASINA KAVUŞTU

Şampiyon Akhisar Belediyespor kupasına kavuştu. Stadyumu dolduran 15 bin taraftar "Şampiyon Akhisar" tezahüratlarıyla yeri göğü inletti. Akigo'nun kupayı kaldırdığı dakikalarda ise coşku doruk noktasına ulaştı
 Akhisar Belediyespor unutulmaz bir törenle kupasına kavuştu. Ünlü  komedyen Yavuz Seçkin'in sunuculuğunu yaptığı kupa töreninde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı çok sayıda protokol üyesi ve binlerce taraftar katıldı. Törenden önce söz alan Vali Halil İbrahim Daşöz, Akhisar Belediyespor'un Ege'nin gururu olduğunu belirtti ve şampiyon oldukları için bütün Akhisar'ı kutladı. Vali Daşöz'ün sözleri bütün tribünlerden alkış aldı. Daşöz'ün ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Bank Asya'daki bu başarının tesadüf olmadığını Süper Lig'de istikrarlı bir grafik çizerek göstereceklerini dile getirdi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise başarıyı Akhisar olarak bütünleşmeye, birlik ve beraberlik içinde olmaya bağladı. Hızlı, Sğper Lig'de de başarılı grafiği sürdüreceklerine inandığının da altını çizdi. Şampiyon Takımın başkanı ünvanıyla kürsüye çıkan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar'ın tarihi günlerden birine şahitlik ettiğini ve Süper Lig'de Akhisar'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 1xbet Yer yeşil, gök siyah Konuşmaların ardından Akhisar Şehir Stadyumu'nda yıllarca unutulmayacak kupa töreni gerçekleşti. Yaklaşık 40 basın mensubunun takip ettiği törenin sunuculuğunu ünlü komedyen Yavuz Seçkin yaptı. Seçkin şampiyonluk platformuna önce khisar yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları teker teker davet etti. Her isim anonsunda tribünleri dolduran binlerce Akhisar taraftarı dakikalarca "Şampiyon Akhisar"  tezahüratlarda bulunarak yeri göğü inletti.  Kupayı kaldıran futbolcular sevinçten adeta kendilerinden geçti. Dakikalarca şampiyonluk şarkıları söyleyen yönetim, teknik heyet ve futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra futbolcular şampiyonluk kupasıyla stadyumu dolaştı ve tribünlere giderek kupayı taraftarlara götürerek birlikte zafer şarkıları söylediler. Şampiyona yakışır konser Ziynet Sali'den Törenin ardından ünlü poçu Ziynet Sali unutulmaz bir konser verdi. Şampiyon takım ve taraftarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü popçu, Süper Lig'de de başarı istedi. Akhisar Belediyespor'un renklerinden biri olan yeşilin murat anlamına geldiğini ve kendi rengi olduğunu belirten ünlü sanatçıyı taraftarlar dakikalarca ayakta alkışladı.
Şampiyon Akhisar Belediyespor kupasına kavuştu. Stadyumu dolduran 15 bin taraftar "Şampiyon Akhisar" tezahüratlarıyla yeri göğü inletti. Akigo'nun kupayı kaldırdığı dakikalarda ise coşku doruk noktasına ulaştı
 Akhisar Belediyespor unutulmaz bir törenle kupasına kavuştu. Ünlü  komedyen Yavuz Seçkin'in sunuculuğunu yaptığı kupa töreninde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı çok sayıda protokol üyesi ve binlerce taraftar katıldı. Törenden önce söz alan Vali Halil İbrahim Daşöz, Akhisar Belediyespor'un Ege'nin gururu olduğunu belirtti ve şampiyon oldukları için bütün Akhisar'ı kutladı. Vali Daşöz'ün sözleri bütün tribünlerden alkış aldı. Daşöz'ün ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Bank Asya'daki bu başarının tesadüf olmadığını Süper Lig'de istikrarlı bir grafik çizerek göstereceklerini dile getirdi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise başarıyı Akhisar olarak bütünleşmeye, birlik ve beraberlik içinde olmaya bağladı. Hızlı, Sğper Lig'de de başarılı grafiği sürdüreceklerine inandığının da altını çizdi. Şampiyon Takımın başkanı ünvanıyla kürsüye çıkan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar'ın tarihi günlerden birine şahitlik ettiğini ve Süper Lig'de Akhisar'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 1xbet

Yer yeşil, gök siyah

Konuşmaların ardından Akhisar Şehir Stadyumu'nda yıllarca unutulmayacak kupa töreni gerçekleşti. Yaklaşık 40 basın mensubunun takip ettiği törenin sunuculuğunu ünlü komedyen Yavuz Seçkin yaptı. Seçkin şampiyonluk platformuna önce khisar yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları teker teker davet etti. Her isim anonsunda tribünleri dolduran binlerce Akhisar taraftarı dakikalarca "Şampiyon Akhisar"  tezahüratlarda bulunarak yeri göğü inletti.  Kupayı kaldıran futbolcular sevinçten adeta kendilerinden geçti. Dakikalarca şampiyonluk şarkıları söyleyen yönetim, teknik heyet ve futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra futbolcular şampiyonluk kupasıyla stadyumu dolaştı ve tribünlere giderek kupayı taraftarlara götürerek birlikte zafer şarkıları söylediler.

Şampiyona yakışır konser Ziynet Sali'den

Törenin ardından ünlü poçu Ziynet Sali unutulmaz bir konser verdi. Şampiyon takım ve taraftarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü popçu, Süper Lig'de de başarı istedi. Akhisar Belediyespor'un renklerinden biri olan yeşilin murat anlamına geldiğini ve kendi rengi olduğunu belirten ünlü sanatçıyı taraftarlar dakikalarca ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.