ŞAMPİYON RAVZA ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN DUMLUPINAR’A VERDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2018 - 12:11, Güncelleme: 18.10.2018 - 12:11
 

ŞAMPİYON RAVZA ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN DUMLUPINAR’A VERDİ

Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Belediyenin Badminton takımını ağırladı. Badminton şampiyonu Ravza Bodur da kupasını Dumlupınar’a hediye etti.
Manisa'nın Selendi ilçesinde yaşayan Ravza Bodur (12) 26-30 Eylül tarihinde Ankara'da gerçekleşen  13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Kasım ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazan Bodur, Manisa'nın gururu oldu.  Bodur, kazandığı kupayı Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar'a hediye etti. Selendili sporcuyla gurur duyduğunu belirten Dumlupınar, “Ravza Bodur'un kazandığı kupayı şahsıma hediye etmesinden dolayı onur duydum. Biz de Türkiye şampiyonu olan ve Kasım ayında Bulgaristan’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek evladımız Ravza Bodur’a çiçek takdim ettik.” dedi.   “BAŞARILARIMIZIN MİMARI OLAN HOCALARIMIZI KUTLUYORUM” Her daim spora destek verdiğini söyleyen Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Badminton hocalarına da teşekkür etti. Dumlupınar, “Evlatlarımızın ülke çapında kazandığı başarıların yurtdışında da devam etmesi dileği ile hepsinin gözlerinden öpüyorum. Sporcularımızın başarılarının mimarı olan Zeliha Demir ve Okan Demir hocalarımızı da yürekten kutluyorum.” şeklinde konuştu. –Özlem ŞAHİN
Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Belediyenin Badminton takımını ağırladı. Badminton şampiyonu Ravza Bodur da kupasını Dumlupınar’a hediye etti.
Manisa'nın Selendi ilçesinde yaşayan Ravza Bodur (12) 26-30 Eylül tarihinde Ankara'da gerçekleşen  13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Kasım ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazan Bodur, Manisa'nın gururu oldu.  Bodur, kazandığı kupayı Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar'a hediye etti. Selendili sporcuyla gurur duyduğunu belirten Dumlupınar, “Ravza Bodur'un kazandığı kupayı şahsıma hediye etmesinden dolayı onur duydum. Biz de Türkiye şampiyonu olan ve Kasım ayında Bulgaristan’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek evladımız Ravza Bodur’a çiçek takdim ettik.” dedi.
 
“BAŞARILARIMIZIN MİMARI OLAN HOCALARIMIZI KUTLUYORUM”
Her daim spora destek verdiğini söyleyen Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Badminton hocalarına da teşekkür etti. Dumlupınar, “Evlatlarımızın ülke çapında kazandığı başarıların yurtdışında da devam etmesi dileği ile hepsinin gözlerinden öpüyorum. Sporcularımızın başarılarının mimarı olan Zeliha Demir ve Okan Demir hocalarımızı da yürekten kutluyorum.” şeklinde konuştu. –Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.